Tete'de pürüz çıktı

Galatasaray'da Tete transferi durdu. Brezilyalı kanat oyuncusu bugün İngiltere'ye dönüyor.

AKŞAM SPOR

Galatasaray, ezeli rakibi F.Bahçe'nin transfer görüşmeleri yaptığı fakat anlaşma sağlayamadığı Tete ile masaya oturdu. Oyuncu ile 4+1 yıllık anlaşmaya varan Cim-Bom, transferi bitirme noktasına gelmişti. G.Saray, oyuncuya 2.8 milyon euro yıllık ücret ve 3.5 milyon euro imza parası verecekti.

Sağlık kontrollerinin ardından bugün resmi imzayı atması beklenen Tete, dün görüşmelerde sorun çıkması nedeniyle bugün İngiltere'ye uçtu. Sarı-Kırmızılılar, S. Donetsk'le Ocak ayına kadar olan sözleşmesini fesheden oyuncunun hukuki durumunu da araştırmıştı. Tete'nin İngiltere'den daha iyi bir teklif aldığı iddia edildi. F.Bahçe görüşme gerçekleştirdiği oyuncu ile yapılan görüşmelerin durduğunu açıklamıştı.

ANTOİNE GRİEZMANN HAYALİ

Fransız basını basını, Galatasaray'la anılan Antoine Griezmann için "Atletico Madrid'de ön plana çıkan Griezmann, kıskançlık uyandırıyor. Galatasaray, Fransız'ı baştan çıkarmak için bir teklif hazırlıyor" ifadelerini kullandı.

SANCHEZ ISRARI SÜRÜYOR

Şili basınına göre; Galatasaray, Marsilya'dan ayrılan Alexis Sanchez'de ısrarlı. Haberde, 34'lük Şilili santrforun Avrupa'da beklediği teklifi alamadığı ve Galatasaray'ın teklifini kaçırmak istemediği aktarıldı. Cim-Bom, yıldız golcü ile daha önce de ilgilenmişti fakat Alexis Sanchez, tercihini Marsilya'dan yana kullanmıştı. Transfer kısa süre içerisinde netleşecek.

RİSKE ETMEK İSTEMEDİK

Galatasaray'ın başarılı Teknik Direktörü Okan Buruk, Angelino ve Lucas Torreira'nın yedek başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu: "Angelino son maçta darbeler aldı. Maçı zor bitirdi. 2 gün antrenmana çıktı. Bu sabah ağrıları arttı. Riske etmek istemedik. Torreira'nın mide bulantısı vardı. Bugün biraz daha iyi ama oynayacak durumda değil.

Galatasaray'ın'ın eski futbolcusu Albert Riera ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, LjubljanaGalatasaray maçını tribünden takip etti.