Terim'e ağır sözler! 'Fatih Terim de tıs çıktı'

Hıncal Uluç, Karabükspor maçında Volkan Demirel'e ''Vatan haini'' şeklinde tezahürat yapılmasının ardından çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

1

İşte Uluç'un Özge Aydın'a verdiği o röportajdan dikkat çeken kısımlar;

"Volkan'ın ipliği pazara çıktı. Arka arkaya iki olay; Milli maçta sahayı terk ettiği zaman 'Bana hakaret etti' dedi. Onun üzerine savcılık soruşturma açtı. Bütün güvenlik kameraları izlendi, bütün güvenlik görevlileri ile konuşuldu. Bütün şahitlerle konuşuldu ve savcı ancak tek bir kişi hakkında dava açma isteğinde bulundu. O istediği de 8. Asliye Ceza Mahkemesi de 'Bu belgeler dosya açmak için yeterli değildir. Yeterli belge getirirseniz' diye reddetti. Yani, Volkan'ın sahayı terk etmesini gerektiren bir Milli Takımı bırakıp gitmesini gerektiren, stadyumu terk edip gitmesini gerektiren bir olay olmadığı ortaya çıktı. Ama medya bunu es geçti. Türk spor medyasında bu konu ile ilgili tek bir haber yok, bir tek yorum yok.  

Aynı şeyi Galatasaraylı bir oyuncu yapsaydı bugün o Galatasaraylı oyuncu lanetlenmişti, sahaya çıkamıyordu. Bu medya böyle bir medya.

Aynı şeyi Galatasaraylı bir oyuncu yapsaydı bugün o Galatasaraylı oyuncu lanetlenmişti, sahaya çıkamıyordu. Bu medya böyle bir medya. Şimdi bu maçta tribünler Volkan'a 'vatan haini' diye bağırdı. Bir ya da iki kişi değil, tribünler bağırdı ve yayında bu da görüldü. Volkan sahayı ve takımını terk etmedi. Çıktı, maçın sonuna kadar oynadı ve maçın sonunda yaptığı harika kurtarışlarla da Fenerbahçe'nin 3 puan almasını sağladı. Demek ki neymiş Volkan Efendi kardeşim? İşte bunun hesabını soracak Türkiye Futbol Federasyonu olması lazım, bunun hesabını soracak Fatih Terim olması lazım. Ama Türkiye Futbol Federasyonu tıs, Fatih Terim de tıs. "