Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu! İşte maçların tarihleri...

Avrupa'da yoluna devam eden temsilcilerimiz; Trabzonspor, Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir'in rakipleri ve maçları oynayacakları tarihler netleşti. İşte detaylar...

Trabzonspor, Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ve Medipol Başakşehir'in Avrupa kupalarındaki rakipleri belli oldu. Temsilcilerimizden 1'i Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi'nde 2'si de Avrupa Ligi'nde mücadele verecek.

TRABZONSPOR, KOPENHAG İLE OYNAYACAK

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile karşılaşacak. Bordo-mavililer ilk karşılaşmayı 16 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı ise 24 Ağustos'ta Trabzon'da oynayacak.

FENERBAHÇE AVUSTURYA TEMSİLCİSİ İLE KARŞILAŞTI

Yoluna UEFA Avrupa Ligi play-off turunda devam eden Fenerbahçe, bu etapta Avusturya Wien ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçı 18 Ağustos'ta deplasmanda oynayacak. Fenerbahçe, rövanşta ise rakibini 25 Ağustos'ta Kadıköy'de ağırlayacak.

SİVASSPOR ZORLU MALMO VİRAJINDA

Avrupa mücadelesine UEFA Avrupa Ligi play-off turunda başlayacak Demir Grup Sivasspor, İsveç'ten Malmö ile karşılaşacak. Sivasspor, ilk maçı 18 Ağustos'ta deplasmanda, rövanşı 25 Ağustos'ta iç sahada oynayacak.

BAŞAKŞEHİR BELÇİKA EKİBİ İLE EŞLEŞTİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turuna kalan Medipol Başakşehir, bu turda Belçika'dan Royal Antwerp ile kozlarını paylaşacak. Başakşehir, ilk maçı 18 Ağustos'ta içeride, rövanşı ise 25 Ağustos'ta Belçika deplasmanında oynayacak.