Tek görevimiz gruplara kalmak

Giovanni van Bronckhorst: “Önceki maça göre farklı bir yaklaşım ve oyun göstereceğiz. İyi analiz yaptık. Gruplara katılım gösteceğimizden eminim, bu tek görevimiz. Kolay gol yeme sorununa mutlaka çare bulmalıyız!”

AKŞAM SPOR

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda bu akşam 3-3'ün rövanşında İsviçre temsilcisi Lugano'yu konuk edecek Beşiktaş'ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İyi analiz yaptıklarını söyleyen Hollandalı hoca, net mesajlar verdi: "Oynadığımız her maçı analiz ediyoruz. Geçen hafta oynadığımız maçı da analiz ettik. Kolay goller yedik. Daha iyi savunma yapmalıydık. Bu konuda gelişim göstereceğiz. Bunun hakkında geçen haftadan itibaren konuştuk. Kolay gol yeme sorununa çare bulmamız gerek.

HARİKA BAŞLADIK, GİDİŞAT GÜZEL

Benim buradaki ilk sezonum. Tabii ki oyuncularımızın oynamak istediği şekilde oynamasını istiyorum. Var olan güçlerimizden faydalanmak istiyorum. Katılan oyunculardan memnunum. Şu ana kadar işler skor anlamında iyi gidiyor. Sezona Süper Kupa ile ve ligde ikide iki ile harika başladık. Gruplara katılım göstereceğimizden eminim. Pazar da sezonun ilk bölümünü en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. İstediğimiz oyunu oynamaya çalışıyoruz. İşler şu an iyi gidiyor, gidişattan memnunum.

ŞU ANDA FİNALİ DÜŞÜNMÜYORUM

Final oynama hayalini şimdi düşünmüyorum, önce gruplar. Gruplara katılım göstereceğimizden eminim, tek görevimiz bu. Gruplara kalmak büyük adım, güçlü rakipler olacak. 8 maç olacak. Zor olacak ama hedefimiz gruplara kalmak. Bu maç farklı olacak, ilk 11'i verme niyetim yok. Geçen maça göre farklı bir yaklaşım olacak. Son maçta sonuç daha iyi ya da kötü olabilirdi, kazanacak takımı çıkaracağım. Bazı farklılıklar göreceğiz. Son derece konsantreyiz. Bu bizim ikinci iç saha maçımız olacak. Taraftarımızla olduğumuz için heyecanlıyız."