Tedesco ile yola devam

Sadettin Saran: “Dünkü bize yakışmayan üzücü futbolla ilgili hocamızı ve teknik kadromuzu çağırdım. Kaptanlarımızla konuştuk. Gerekli ültimatomlar verildi. Bir daha tekrarlanmayacak. Hocamızla devam ediyoruz.”

HABER MERKEZİ

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe'de alınan 2-0'lık Karagümrük yenilgisi sonrası Teknik Direktör Domenico Tedesco ve Sportif Direktör Devin Özek, kulüp binasına çağırıldı. Başkan Sadettin Saran ve Yönetim Kurulu, iki isimle görüştükten sonra kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Saran, yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından iki isimle de yola devam edeceklerini açıkladı. Kötü bir futbol oynandığını belirten Saran, gerekli ültimatomların verildiğini söyledi: "Bize yakışmayan üzücü futbolla ilgili hocamızı ve teknik kadromuzu çağırdım.

PRİMLERİN VERİLMEDİĞİ YALAN

Kaptanlarımızla konuştuk. Gerekli ültimatomlar verildi. Bir daha tekrarlanmayacak. Hocamızla devam ediyoruz. Bu arada çok konuşulan spekülasyonlar, yok primler verilmedi... Yalan söylüyorlar. Hak edilmiş olup verilmeyen bir şey yok. Bugüne kadar hep söylediğimiz futbolun dışında bir futbol oynandı. Çok üzüldük. Söyleyecek başka bir şey yok. Devin Özek'le devam ediyoruz. Bir daha böyle bir şey olmayacak." Sarı-Lacivertliler'de Domenico Tedesco, 39 maça çıkarak 23 galibiyet yaşadı. 11 beraberlik alan İtalyan hoca, 5 kez sahadan yenik ayrıldı.

CAMİANIN HEDEFİ HALİNE GELDİ

Süper Lig'de 14 Şubat'taki Trabzonspor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle dönen Fenerbahçe, Avrupa Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Nottingham Forest'a iç sahada 3-0 yenildi. Sonrasında lig lideri Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Kasımpaşa'yı konuk eden Kanarya, son dakika yediği golle 1-1 berabere kaldı. Nottingham'ı deplasmanda 2-1 yense de tur için yetmedi. Dönüşte bu kez Antalyaspor ile berabere kalan Tedesco, Karagümrük mağlubiyeti ile camianın hedefi haline geldi.