TBMM'de alkış yağmuru

Bakan Kasapoğlu, milli sporcuların Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda tarihi başarılara imza attığını dile getirdi. “Bu gurur hepimizin, hepimiz alkışlayalım'' diyen Kasapoğlu, milli sporcuları tüm milletvekillerine alkışlattı.

AKŞAM

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmelerinde, milli sporcuların Tokyo 2020'de elde ettiği başarıları dile getirdi. "Öncelikli olarak, tüm parlamentomuza hiçbir ayrım gözetmeksizin bu süreçteki destekleri, katkıları ve bu heyecanı bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyorum" diyen Kasapoğlu, geçen yılki bütçe görüşmelerinde 2021 yılı için madalyalar yılı olacağını ifade ettiğini hatırlattı. Milli sporcuların, hem olimpiyatlarda, hem paralimpik oyunlarında adlarını tarihe yazdırarak, ilkleri gerçekleştirerek bu amaca ulaştıklarını ve Türkiye'ye bu mutluluğu yaşattıklarını kaydeden Bakan Kasapoğlu, tüm milletvekillerini milli sporcuları alkışlamaya davet etti.

Kendisi de meclis kürsüsünden milli sporcuları alkışlayan Kasapoğlu, ''Ben, tüm parlamentoyu bu kahramanları, birbirinden değerli yıldızları alkışlamaya davet ediyorum'' dedi. Milletvekilleri milli sporcuları alkışlarken, alkışlamayan muhalefet sıralarına dönen Kasapoğlu, ''Sizler de alkışlayın, alkışlasanıza, bu sevinç hepimizin, İstiklal Marşımız, şanlı bayrağımız, bu gurur hepimizin" ifadelerini kullandı.