Tayyip Talha Sanuç harekatı! Adana Demirspor'dan İstanbul devine flaş transfer...

Tayyip Talha Sanuç Adana Demirspor'dan ayrılabilir. Stopere yerli bir takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Adana Demirspor'un genç savunmacısını istedi. Siyah-Beyazlıların Tayyip Talha Sanuç için yapacağı teklif de ortaya çıktı. İşte detaylar...

AKŞAM Özel Haber

SONER KAN

Beşiktaş, Adana Demirspor'dan Tayyip Talha Sanuç'u, Konyaspor'un tecrübeli stoperi Abdülkerim Bardakcı'yı Galatasaray'a kaptırdıktan sonra gündemine aldı. Haziran ayının başında 22 yaşındaki savunmacı için nabız yoklayan, ancak resmi bir adım atmayan Siyah-Beyazlılar, hafta içinde resmi girişimlere başlayacak.

Emre Mor transferi hayırlı olsun! Fenerbahçe son noktayı koydu

TAYYİP TALHA SANUÇ İÇİN ADANA DEMİRSPOR'A TEKLİF YAĞDI

Mavi-Şimşekler'de gösterdiği performansla dikkatleri çeken Tayyip Talha için Beşiktaş yönetiminin, takas artı para şeklinde teklif sunacağı belirtildi. Siyah-Beyazlılar, bu transferde ise yalnız değil.

Belçika Pro Lig takımlarından Oud-Heverlee Leuven de Tayyip Talha'nın peşinde... Belçika temsilcisi, 22 yaşındaki oyuncu için devre arasında Adana Demirspor'a 1.5 milyon euro ve sonraki satıştan pay teklif etmesine rağmen, kabul görmemişti.Leuven'in Adana Demir'in kapısını bu kez 2 milyon euro ile çaldığı belirtildi.

Kylian Mbappe bu haberle yıkıldı! Yeni takımını resmen duyurdular

AHMET NUR ÇEBİ GÖRÜŞECEK

Gelen bilgilere göre; Fransa Ligue 1'den de bir takım Adana Demirspor'a Talha için resmi teklifte bulundu. Başkan Murat Sancak, oyuncunun transferine yeşil ışık yaktı ve takımlarla görüşmelere başladı.

Beşiktaş'ın da hafta içinde görüşmelere dahil olacağı ve Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'la bizzat görüşeceği belirtildi.

Ve İlhan Palut şov başladı! Savunmaya çılgın transfer: Konya'da yer yerinden oynayacak...

VINCENZO MONTELLA İLE ÇIKIŞA GEÇTİ

2018-19 sezonunda Karabük'ten gelen Tayyip Talha, geçen sezon Vincenzo Montella'nın takımın başına gelmesiyle birlikte büyük bir çıkış göstermişti.

Mavi-Lacivertlilerle 3'ü kupa olmak üzere 29 maçta 2 bin 360 dakika süre alan Sanuç, bir gol atıp, 2 de asist yaptı. Sağ stoperin yanı sıra sağ bekte de görev yapabilen genç oyuncu için Trabzonspor'un da devreye girebileceği iddia edildi. Tayyip, performansıyla milli takıma da göz kırpıyor.

Ve Berke Özer'in yeni takımı belli oldu! Herkesi ters köşeye yatırdı: Büyük sürpriz...

Fenerbahçe Beko'nun gözü bu haberdeydi! Dimitris Itoudis için koptu geliyor: Resmen duyurdular...