Taylan Antalyalı'yı kahreden haber! Okan Buruk biletini kesti! Ortalık yıkılacak...

Taylan Antalyalı, Okan Buruk'un gözüne giremedi. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü, Taylan Antalyalı'nın yerine eski yıldızının transfer raporunu sundu. Cenk Ergün harekete geçti. İşte Okan Buruk'un istediği o isim ve transferin ayrıntıları...

Ajansspor

Okan Buruk, Taylan Antalyalı'nın yerine eski yıldızı Berkay Özcan'ın transfer edilmesini istedi. Bu sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Cim-bom'da Okan Buruk'un istekleri doğrultusunda görüşmeler sürüyor.

OKAN BURUK, TAYLAN ANTALYALI YERİNE ESKİ YILDIZINI İSTİYOR

Aksam.com.tr'nin Ajansspor'dan aktardığı habere göre; Galatasaray, Berkan Özcan'ı transfer etmek için ilk teması kurdu. Medipol Başakşehir'de vazgeçilmez isimlerden biri olan milli futbolcu Berkay Özcan için Emre Kılınç takasta önerildi. Transferde büyük mesafe kat eden Cim-bom, Başakşehir ile detayları görüşüyor.

Hem Taylan Antalyalı hem de Berkan Kutlu'nun performansından memnun olmayan Okan Buruk, eski öğrencisi Berkay Özcan ile orta saha rotasyonunu güçlendirmek istiyor.

TAYLAN ANTALYALI'NIN İLK 11'DEKİ YERİNİ KAPMAYA GELİYOR

Okan Buruk ile Medipol Başakşehir'de şampiyonluk yaşayan ve genç teknik direktör döneminde formayı kapan Berkay Özcan, o dönem de takımın vazgeçilmezlerinden biri olmuştu.

Orta saha kalitesini artırmak isteyen Okan Buruk, eski yıldızı ile istediği oyun sistemini takımına daha iyi yansıtabileceğini düşünüyor.