Taylan Antalyalı'yı havalara uçuran haber! Yeni takımı belli oldu

Galatasaray'a Taylan Antalyalı'nın yerine gelecek yıldız orta sahadan kötü haber geldi. Aslan, bu sezon yaptığı hatalarla kritik puan kayıplarına sebep olan ve formundaki düşüşle yetersiz kalan Taylan Antalyalı'nın yerine dünyaca ünlü defansif orta saha Mohamed Elneney ile temastaydı. Fakat, Mısırlı oyuncudan kötü haber geldi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Cim-Bom'a Taylan Antalyalı'yı da yakından ilgilendiren yıldız orta saha transferinden kötü haber geldi. Uzun zamandır birinci sınıf bir defansif orta sahanın peşinde olan Galatasaray, bir dönem Beşiktaş'ta da oynayan Arsenal'in başarılı ismi Mohamed Elneny'i takibe almıştı.

TAYLAN ANTALYALI YEDEK OLACAKTI

Sarı-kırmızılılar Mohamed Elneny'i kadrosuna katıp, Taylan Antalyalı'yı da iyi bir yerli yedek orta saha olarak takımda tutmak ve değerlendirmek niyetindeydi. 29 yaşındaki ismin Arsenal ile sözleşmesinin bu yaz bitecek olması transferi bir nebze daha kolay kılan bir etmen olarak görülüyordu.

MOHAMED ELNENY AYRILMAK İSTEMİYOR

Lâkin, Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre; Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in orta saha oyuncusu Muhammed Elneny, geleceğine dair konuştu.

Arsenal ile sözleşmesinin sonuna gelen Mısırlı futbolcu, "Daha önde de söyledim, Arsenal benim ailem, ancak sözleşme kararı sadece bana bağlı değil. Arsenal, bana 'kal' diyene kadar bekleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Futbolcunun nihai kararını Arsenal'de kalmaktan yana kullanırken, açıklamalarının devamında söyledikleri de bir hayli dikkat çekti.

MIKEL ARTETA'YA SİTEM ETTİ

Arsenal'deki son dönemde ortaya koyduğu form ve takıma katkısı sorulan 29 yaşındaki Mısırlı futbolcu, "Ben işimi yapıyorum, Mikel Arteta'nın işini yapmasına izin veriyorum, ona ve kararlarına saygı duyuyorum. Mikel, her zaman takım için doğru olanı yapar, buna inanıyorum. Daha önce orta sahada Thomas Partey ve Granit Xhaka oynadı ve işlerini iyi yaptılar, bunun için konuşulacak bir şey yok, bunu anlayabiliyorum. Ben, hazır olmam gerektiğini biliyordum, takım olarak olarak çalışıyoruz ve futbolda her şey bir saniyede değişebiliyor." sözleriyle kendisini değerlendirdi.

Mohamed Elneny, Aksam.com.tr'nin aktardığı açıklamalarının devamında son olarak, "Aniden oynamaya başladığınızda, taraftarlar sizi sahada gördüğünde, iyi oynadığınızı hissettiğinizde ve kazandığınızda sizin için işlerin iyi anlamda değiştiğini hissediyorsunuz. İnsanlar, benim ne kadar çalıştığımı görüyorlar ve hakkımda iyi bir şey duyduğumda gerçekten gurur duyuyorum." diyerek taraftarına mesaj gönderdi.

MOHAMED ELNENY'NİN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Mısırlı 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Arsenal forması ile 15 karşılaşmaya çıktı. Mikel Arteta tarafından çok forma şansı verilmeyen tecrübeli gol katkısı sunamadı ve 2 asist yaptı.