Taylan Antalyalı yine ortalığı yıktı! ''Nedir senden çektiğimiz!''

Taylan Antalyalı Kadıköy'deki maça da damgasını vurdu! Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performanstan dolayı tepkilerin odağında olan tecrübeli isim, derbinin ardından da sosyal medyada konuşulanlar arasında girdi. Taylan Antalyalı sezonun ilk yarısında Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada hata yapmış ve Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye kaybetmesine sebep olmuştu.

Aksam.com.tr

Taylan Antalyalı yine Galatasaray taraftarına yaranamadı! Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk olan sarı-kırmızılılar karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Galatasaray'ın sarı-lacivertlilere karşı silik oyunu ve orta sahadaki etkisiz görüntüsü taraftarların da tepkisini çekti.

TAYLAN ANTALYALI KADIKÖY'DEKİ DERBİDE DE GÜNDEM OLDU

Galatasaray'ın orta sahadaki etkisiz oyunu beraberinde tepkileri de getirdi. Bu tepkilerden sarı-kırmızılı takım ile derbiye ilk 11'de başlayan Taylan Antalyalı'da nasibini aldı.

Sezonun ilk yarısındaki maçta da Fenerbahçe karşısında kötü bir performans ortaya koyan ve Miguel Crespo'nun golünden önceki pozisyonda da top kaybı yapan Taylan Antalyalı bu maçta da sosyal medyada sert eleştiriler aldı.

"NEDİR SENDEN ÇEKTİĞİMİZ"

Taylan Antalyalı her ne kadar bu maçta gole sebebiyet bariz bir hata yapmasa da gösterdiği etkisiz oyun ve Fenerbahçeli futbolcuların baskılarına karşı pasif kalışı nedeniyle sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu.

İşte Taylan Antalyalı'ya gelen eleştirilerden birkaçı: