Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram el ele imzaya gidiyor! Galatasaray'da bayram havası...

Galatasaray'ın gözden çıkardığı Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram takımdan ayrılıyor. İki futbolcu için de Süper Lig ekibi kiralama teklifi yaptı. İşte Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram transferinin detayları...

Galatasaray'da taraftarların sürekli olarak tepki gösterdiği Taylan Antalyalı ve Ömer Bayram'ın geleceği belli oluyor... Teknik direktör Okan Buruk'un planları arasında yer almayan ikili için Süper Lig ekibi Giresunspor devreye girdi.

TAYLAN ANTALYALI VE ÖMER BAYRAM GÖZDEN DÜŞTÜ

Özellikle Fatih Terim döneminde takımın vazgeçilmezleri arasında yer alan ikili, uzun süredir taraftarlar tarafından eleştiriye maruz kalıyordu. Okan Buruk'un gelişi ve yapılan transferler sonrası iyice gözden düşen Taylan ve Ömer için ilk 11 şansı neredeyse imkansız hale geldi. Taylan'ın pozisyonu için Midtsjö ve Sergio Oliveira'yı transfer eden, Torreira ile de anlaşma aşamasında olan Cimbom'da o bölge bir hayli kalabalık hale geldi. Okan Buruk'un gözüne giremeyen Taylan bu bölgede alternatifler arasında sonlarda.

Ömer Bayram ise sol bekte forması Van Aanholt ve Kazımcan Karataş'tan almak zorunda. Bu ikilinin gerisinde 3. alternatif konumunda olan oyuncu için ayrlık sürpriz olmaz.

GİRESUNSPOR DEVREYE GİRDİ

Süper Lig ekibi Giresunspor, sarı kırmızılı takımda forma şansı bulması zor olan bu ikiliyi kiralamak için devreye girdi. Galatasaray yönetiminin sıcak baktığı transferde gözler Taylan ve Ömer'e çevrildi. Giresunspor eğer oyuncularla anlaşırsa, kiralama gerçekleşecek. Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezon da kaleci Okan Kocuk'u kiralamış ve Okan'un muhteşem performansı oyuncunun geri dönüp Muslera'nın alternatifi olmasına yol açmıştı.

aksam.com.tr