Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç transferi resmen gerçekleşti! Süper Lig'de kaldılar

Süper Lig'in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü, Galatasaray'dan Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı 1'er yıllığına kiraladığını açıkladı. Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı 2022-23 sezonunda MKE Ankaragücü'nün başarısı için ter dökecek.

Transferin flaş takımı Galatasaray'da 2 ayrılık birden yaşandı. Sarı-Kırmızılılar, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı'yı MKE Ankaragücü'ne kiraladı. Başkent ekibi, Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı transferlerini resmen duyurdu.

TAYLAN ANTALYALI VE EMRE KILINÇ ANKARAGÜCÜ'NDE

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray 'da büyük bir transfer hareketliliği yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takım Mauro Icardi, Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen, Milot Rashica ve son olarak Manchester United forması giyen Juan Mata'yı kadrosuna kattı.

Galatasaray'da son gün yapılan transferler sonrası bazı isimlerle de yollar ayrılıyor. Kadroda düşünülmeyen ve Süper Lig 'den bir çok talibi olan Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın yeni takımları belli oldu. İki futbolcu da başkent ekibi Ankaragücü ile her konuda anlaşmaya vardı.

MAAŞLARINI ANKARAGÜCÜ ÖDEYECEK

Taylan Antalyalı-Emre Kılınç ikilisi bugün Ankaragücü ile birer yıllık kiralık olarak sözleşme imzaladı. Anlaşmaya göre iki futbolcunun maaşını da Ankaragücü karşılaşacak.