Taylan Antalyalı'yı sarsan gelişme! Galatasaray'dan seçim öncesi flaş hamle

Taylan Antalyalı'yı sarsan haber! Galatasaray, başkanlık seçiminin telaşesine koştururken transferde flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların peşinden koştuğu Aliou Dieng için kulübünden yeni bir atak geldi. Galatasaray, geçtiğimiz transfer sezonunda Taylan Antalyalı'nın yerine Dieng'i kadrosuna katmak istiyordu.

Aksam.com.tr

Taylan Antalyalı'nın yerine transfer geliyor. Başkanlık seçimi hazırlığında olan sarı-kırmızılılar için Mısır'da flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'ın Al Ahly'den transfer etmek istediği orta saha oyuncusu Aliou Dieng ile ilgili kulübü tavır değişitirdi. Mısır temsilcisi cim-bomun girişimlerine rağmen Dieng'i satmamıştı.

TAYLAN ANTALYALI'NIN YANINA PULGAR'DAN SONRA BİR TRANSFER DAHA

Mısır basınından birçok kaynağın ortak şekilde paylaştığı habere göre; Al Ahly, maddi anlamda kazanç sağlamayı planladığı Aliou Dieng'in yaz aylarındaki satışına sıcak bakıyor.

Geride kalan süreçte Dieng'in takım için öneminden kaynaklı satışının düşünülmediği, Malili futbolcunun maddi getiri seçeneğiyle satışa hazır olunduğu ifade ediliyor.

Galatasaray, sorun yaşadığı ön libero pozisyonunu doldurmak için harekete geçmiş, Dieng transferini bitiremeyince Erick Pulgar'a yönelmişti.

TAYLAN ANTALYALI'NIN YERİ İÇİN 8 MİLYON EURO

Mısır temsilcisi Al Ahly, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu 8 milyon dolar ve üzerindeki teklifler karşılığında göndermek istiyor.

Oyuncu ile de yapılan görüşmede profesyonel kariyeri adına bir engel olunmayacağı belirtilirken, Dieng'in de kulüp çıkarlarına en uygun teklifi getirecek takıma yöneleceği belirtiliyor.

Mısır basınındaki haberlerde, oyuncuyla Galatasaray ile birlikte Aston Villa, Feyenoord ve birçok Avrupa ve Körfez ülkesi takımlarının ilgilendikleri iddia ediliyor.

Bu iddialar dışında ise son olarak gazeteci Mohamed Farouk, İngiliz ekibi Watford'un Dieng için olan teklifini 3 milyon dolardan 4 milyon dolar seviyesine çıkardığını aktardı.