Taylan Antalyalı ve Mostafa Mohamed mi?! Galatasaray asıl ayrılık bambaşka...

Taylan Antalyalı ile Mostafa Mohamed'in yol ayrımında olduğu Galatasaray'da sıcak bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports, Sacha Boey'nin takımdan ayrılmak istediğini yazdı. Taylan Antalyalı ile Mostafa Mohamed de dahil olmak üzere birçok ismin geleceği belirsizliğini korurken sarı-kırmızılı yönetimin nasıl bir yol izleyeceği önümüzdeki günler gösterecek.

aksam.com.tr

Galatasaray'da ayrılmaları gündemde olan Taylan Antalyalı ile Mostafa Mohamed'den önce sıcak bir gelişme yaşandı. Sezon başında İskoç devi Celtic'in teklifini reddederek Fransa'dan Galatasaray'a imza atan Sacha Boey yol ayrımında.

Ortalık karışacak! Meğer Robert Lewandowski koynunda yılan beslemiş!

"TAYLAN ANTALYALI VE MOSTAFA MOHAMED'DEN ÖNCE SACHA BOEY GİDEBİLİR..."

beIN SPORTS'un haberine göre, 21 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız futbolcu takımdan ayrılmak istiyor. Üç yıl daha sözleşmesi bulunan Boey'nin yeni yönetime kararını bildireceği ve gelen teklifler doğrultusunda geleceğine yön vermeyi planladığı belirtildi.

Yağız Sabuncuoğlu, "Çok büyük haber, her türlü olur" dedi, transfer bombasını patlattı!

SACHA BOEY BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ...

Teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'den 1 milyon 100 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Boey, sarı-kırmızılı formayı toplam 19 kez giyip 1 gol attı. Genç sağ bek sezonun büyük bölümünü sakatlıklardan dolayı takımdan ayrı geçirdi.

aksam.com.tr

Ömer Erdoğan'a olay gönderme! Çağdaş Atan ayağının tozuyla mesajı verdi

Servet Çetin, Kim Min-Jae ve diğerleri... 'Squid Game'e katılsa kazanır' diyebileceğiniz 5 futbolcu