Tatum'dan tarihi performans

Amerikan Basketbol Ligi All-Star maçında Giannis Antetokounmpo'nun takımı, LeBron James'in takımını 184-175 yendi. Jayson Tatum, yaptığı şovla rekor kırarak Kobe Bryant All-Star MVP ödülünün sahibi oldu.

AKŞAM

NBA'de her yıl düzenlenen en iyilerin parkeye çıktığı All-Star organizasyonu bu sezon da sürdürüldü... Oylama sonucu kaptan olarak seçilen Lakerslı LeBron James ve Bucks'ın yıldızı Giannis Antetekounmpo, maç öncesinde kendi takımlarını oluşturdu. İlk çeyreği 46-46 berabere tamamlanan karşılaşmada, Giaanis'in takımı ilk yarıyı 99-92 önde kapattı. Üçüncü periyot ise 158- 141'le geçildi. Giannis'in takımı Jayson Tatum'un yıldızlaştığı maçı 184-175 kazandı. Kobe Bryant'ın adının verildiği maçta 55 sayıyla rekor kıran Jayson Tatum, karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

KOBE BRYANT UNUTULMADI

Boston Celticsli 24 yaşındaki Jayson Tatum, gösterdiği performansıyla büyük beğeni topladı. Tatum 55 sayı, 10 ribaund, 6 asistlik performansıyla geceye damgasını vuran isim oldu. 10 üçlük isabeti yakalayan 2.03'lük forvet, Anthony Davis'e ait olan sayı rekorunu da kırdı. Davis, 2017 yılında düzenlenen All-Star maçında attığı 52 sayıyla bu rekoru elinde bulunduruyordu. Üçüncü periyodun sonunda önde olan takımın skoruna Kobe'nin kariyerinin son 10 yılında giydiği forma numarası olan 24 eklenerek hedef skor oluşturuldu. Bu skora ulaşan takım maçın galibi oldu.

LEBRON JAMES ŞOV YAPTI

Takım kaptanı LeBron James, performansıyla izleyenleri büyüledi. Bir pozisyonda topu potaya çarptırarak kendisine pas çıkaran yıldız basketbolcu, kendi pasını smaçla bitirdi. Daha sonra rakibine müdahale etmek isterken elini potaya vurdu ve maça devam edemedi. Maçı 13 sayıyla tamamlayan James, All-Star kariyer sayı rekorunu 426'ya çıkardı.

LILLARD MESAFE TANIMADI

Giannis'in takımında olan, uzaktan ve son saniye üçlükleriyle ün kazanan Damian Lillard da orta sahadan attığı üçlüklerle izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Üçlük yarışmasında da şampiyonluğa ulaşan Lillard, 23 dakika süre aldığı karşılaşmayı 26 sayı, 4 ribaund ve 3 asistle tamamladı.