Tarık Çamdal'ın şampiyonluk sonrası Galatasaray göndermesi sosyal medyayı salladı

TFF 1. Lig'de Menemenspor'u deplasmanda 4-1 yenerek şampiyonluğa uzanan ve 29 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'un tecrübeli sağ beki Tarık Çamdal'ın maç sonrası söyledikleri sosyal medyayı salladı. Şampiyonluğun ardından açıklamalar yapan Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a gönderme yapması Sarı-Kırmızılı taraftarları adeta çileden çıkardı. İşte detaylar…

"GEÇMİŞTE DE ŞAMPİYONLUK YAŞADIM AMA..."

Yaşadığı şampiyonluğun farklı olduğunu belirten Tarık Çamdal, "Bu zafere ulaştığımız için çok mutluyum. Yılların verdiği bir hasret var. Biz hikaye yazdık, bunun bir parçası olduk. Ben şampiyonluklar yaşadım geçmişte ama bu şampiyonluk benim için en güzeli. Çünkü ben buraya kendimi ait hissediyorum. Geçen sene başaramamıştık ama hiçbir zaman şüphe duymadık. Bir gün elbet bu şampiyonluğu elde edeceğimizi biliyorduk" diye konuştu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Tarık Çamdal'ın bu sözleri sonrası Galatasaraylı taraftarlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

-İnsanda biraz utanma duygusu olur. Sıfır emek verdiğin Galatasaray Şampiyonluğunu yaşadın sayman oldukça saçma !.. Sen sadece parayla yaşadın Galatasaray'da !

-Tarık Çamdal hariç bütün Adana Demir Spor'u tebrik ederim.

-Adana Demir Spor'u tebrik ediyor Tarık Çamdal'ı Süper Lig'e getirmemesini diliyorum.

- Hayat, Tarık Çamdal'ın geçmişte şampiyonluklar yaşadım cümleleri kurması kadar absürt. Kimileri hak etmedikleri başarıların ve nimetlerin içine doğar. Kimi, hak ettiği birçok şeye hiç ulaşamaz. Kimi, hak etmediği kadar kötü şeylere maruz kalır.

-Ulan şu hayatta Tarık Çamdal gibi bir topçu daha görmedim nereye gitse oynamadan şampiyonluk yaşıyor.