Tarık Çamdal küme düştü! Adana Demirspor'dan gönderildi, yeni takımı şaşırttı

Adana Demirspor'un sözleşmesini feshettiği isimlerden Tarık Çamdal'ın yeni takımı belli oldu. Türk futbolunun en çok tartışılan futbolcuları arasında yer alan Tarık Çamdal'ın TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'a imza atması bekleniyor. Adana Demirspor, 30 yaşındaki sağ bekin yanı sıra Kaan Kanak ve Ferhat Kaplan'ın kontratlarını da sonlandırdı.

Adana Demirspor'da 3 flaş ayrılık yaşandı. Adana ekibi; Tarık Çamdal, Kaan Kanak ve Ferhat Kaplan'ın sözleşmelerini feshetti. Öte yandan Tarık Çamdal'ın yeni takımı da belli oldu.

GALATASARAY TARIK ÇAMDAL İÇİN 4,75 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

2014-15 sezonu başında Eskişehirspor'dan 4,75 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Tarık Çamdal, gösterdiği performansla eleştirilerin odak noktası haline gelmişti. Yüksek maaşı sebebiyle Galatasaray'ın yollarını ayırmak için uzun süre mesai harcadığı Tarık Çamdal, Sarı-Kırmızılılardan ayrılmaya yanaşmamış ve aylarca camianın ve taraftarların ağır eleştirilerine maruz kalmıştı.

KARİYERİNDEKİ DÜŞÜŞÜ ÖNLEYEMEDİ

Daha sonra Antalyaspor ve Adana Demirspor'da da forma giyen Tarık Çamdal, söz konusu ekiplerde de dikiş tutturamayarak kariyerindeki büyük düşüşü önleyememişti. Son olarak Adana Demirspor'un sözleşmesini feshettiği 30 yaşındaki Tarık Çamdal'ın yeni takımı da belli oldu.

TARIK ÇAMDAL TUZLASPOR'A İMZA ATIYOR

Tarık Çamdal'ın TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor ile temaslar kurduğu ve İstanbul temsilcisiyle sözleşme imzalamak üzere olduğu iddia edildi.