Tarihten ibret alınmalı

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, “Tarihten ibret almak gerekir ve bu nesilden nesile aktarılmalıdır” diye konuştu

AKŞAM

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi N.Bilal Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız ile Şeyh Edebali Türbesini ve Orhan Gazi Camisi’ni ziyaret etti. Bilal Erdoğan ve beraberindekiler, ardından 25-26 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Malazgirt 949. Yıl Kutlamaları’nın tanıtım toplantısı için Söğüt’e geçti. 

Bilal Erdoğan, dün Şeyh Edebali Türbesi’ni ziyaret ederek dua okudu. Ardından da tarihi camide namaz kıldı.

HEDEFLERİMİZDE HEP GENÇLERİMİZ VAR

Erdoğan, Ertuğrul Gazi Türbesi önünde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, “Etkinliklerimizde de gençleri Ahlat’a ve Malazgirt’e getirmeye gayret gösterdik. Ecdatları Ertuğrul Gazi’ye gelmek, Şeyh Edebali’yi ziyaret etmek muhakkak ki yetişmelerinin bir parçası olsun istiyoruz. Hedeflerimizde hep gençlerimiz var. Tarihten ibret almak gerekir ve tarihten ibret alınabilmesi nesilden nesile aktarılmalıdır. Düşmanlarımıza bizi şikayet eden adamlar siyasetimizde var ” diye konuştu.

'Türk futbolu yok olmak üzere birlik olmalıyız'