Tarihi jest! Mesut Bakkal istedi, Denizlispor yapıyor

Altaş Denizlispor'u TFF 1. Lig'de kümede tutan Mesut Bakkal, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ''Transfer tahtası açıldığında, 4-5 kaliteli oyuncu alınsa lig çıkmanın garantisi yok. Denizlispor Kulübünün bağımsızlığı ekonomisinden geçer. Önce borcumuzu ödeyeceğiz. Ben bir teknik direktör olarak sıra dışı bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yönetim benimle devam etmek isterse ki, istiyorlar, ben transfer istemiyorum. Olabildiğince borçlar ödensin, tüm kadromla sözleşme yenilensin. Duruma bakar, transfer tahtasını gerekirse devre arasında açmaya çalışırız.'' demişti. Yönetimin devam eden transfer yasağını kaldırmak için girişimlere başlayacağı öğrenilirken, yasak kalktığı takdirde Mesut Bakkal'ın raporuna göre takviyeler yapılacak.

aksam.com.tr

Altaş Denizlispor'da ufak çaplı bir mucizeye imza atarak takımı kümede tutan Mesut Bakkal'a yönetim transfer jestinde bulunmaya hazırlanıyor. Yeni sezon öncesi görevi sürdürme kararı alan Denizlispor yönetimi, devam eden transfer yasağını kaldırmak için de girişimlerde bulunacak.

DHA'nın haberine göre, önceliği mevcut kadroyu korumaya veren yeşil-siyahlılarda başkan Mehmet Uz, yaptığı destek turları sonrasında yasağı açmak için de girişimlere başlamayı kararlaştırdı. Başkan Uz ve yönetim, öncelikle Süper Lig döneminden borçlu olunan eski futbolcularla görüşerek alacakları konusunda anlaşma yollarını arayacak.

Serkan Özbalta hızlı başladı! Atakaş Hatayspor'da transfer tamam

MESUT BAKKAL NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bakkal, 4 milyon 550 bin euro kadro değeriyle Bandırmaspor'un ardından ligin en değersiz ikinci ekibi olan takımına transfer istemediğini belirterek, "Şimdi transfer tahtası açılsa, 4-5 kaliteli oyuncu alınsa lig çıkmanın garantisi yok. Kulübün de kişilerin de bağımsızlığı ekonomisinden geçer. Önce borcumuzu ödeyeceğiz. Ben bir teknik adam olarak sıra dışı bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yönetim benimle devam etmek isterse ki, istiyorlar, ben transfer istemiyorum. Olabildiğince borçlar ödensin, tüm kadromla sözleşme yenilensin. Duruma bakar, transfer tahtasını gerekirse devre arasında açmaya çalışırız. Ancak bu felsefeye taraftarımızın destek vermesi şart. Çünkü, günlük haftalık aylık yaşayarak kulüplerimizin geldiği nokta burası. Denizlispor'un kurtuluşu burada. Taraftar kulübe bu anlamda destek verirse, bütün krizler bir kaç senede biter." diye konuşmuştu.

aksam.com.tr

Ciro Immobile geliyor, Kayseri bu haberle çalkalanıyor!

Yapma dedi yaptı! Abdullah Avcı'nın kararı Trabzonsporluları çok şaşırtacak