Taraftarları ikiye bölecek transfer! Ahmet Nur Çebi'den seçim bombası

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, kötü geçen sezonu unutturacak bir transfer bombasıyla Mayıs'taki seçime girmek istiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi, Burak Yılmaz'ı Beşiktaş kadrosuna yeniden katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ta kabus gibi geçen sezon seçim öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi'yi harekete geçirdi. Başkan Çebi, yaşanan golcü sorununu çözmek için Burak Yılmaz'ı geri getirmeyi planlıyor. Bu hareket ise çok tartışılacağa benziyor. Öyle ki Beşiktaşlı taraftarların bir bölümü 'Kral' lakaplı golcünün geri dönmesini isterken, büyük bir bölüm ise Burak Yılmaz'ı takımda görmek istemiyor.

AHMET NUR ÇEBİ GÖRÜŞMEYİ YAPTI

2006-08 sezonlarının ardından 2018-20 arasında da Beşiktaş forması giyen ardından 2 yıl önce Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille'in yolunu tutan Burak Yılmaz, burada yaşadığı şampiyonluk ve verdiği büyük katkıyla yeniden adını duyurmuştu. Burak ayrıca Kartal'dan ayrılırken 12 milyon TL'lik alacağının 8 milyonunu kulüpte bırakmıştı. 36 yaşındaki golcü oyuncu, Beşiktaş'ta kongre üyelik kartını bizzat başkan Ahmet Nur Çebi'den almıştı. Başkan Çebi, yıldız golcüyle görüşerek futbolu siyah beyazlı forma altında şampiyonluk yaşayarak bitirme teklifiyle kapıyı çaldı.

BURAK YILMAZ'DAN MİLLİ TAKIMA TATSIZ VEDA

Burak Yılmaz, A Milli Takım'ın Portekiz ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçında kaçırdığı penaltı sonrası büyük tepki görmüş ve maç sonu Milli Takımı bıraktığını açıklamıştı. Burak bu sezon Lille formasıyla 34 maçta 7 gol ve 4 asistle oynadı.

(Fanatik)