Taraftarlar tepki göstermişti, Emre Belözoğlu transfer teklifi yaptı: Bekliyoruz

Emre Belözoğlu'ndan transfer itirafı geldi. Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu, Legia Varşova'da taraftarların tepki gösterdiği Azeri golcü Mahir Emreli için teklif yaptıklarını ve cevap beklediklerini açıkladı.

Skorer

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Legia Varşova forması giyen Azeri golcü Mahir Emreli'yle ilgilendiklerini resmen duyurdu. 'Mahir Emreli'nin Süper Lig'de başarılı olacağına inanıyorum' diyen Emre Belözoğlu, oyuncu için Legia Varşova'ya 750 bin euro teklif yaptıklarını teyit etti.

The Guardian 'harika çocuk' demişti! Fenerbahçe'den dünya çapında ses getirecek transfer

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN MAHİR EMRELİ SÖZLERİ: TEKLİF YAPTIK, BEKLİYORUZ

Başakşehir, Legia Varşova'da taraftarların tepki gösterdiği Azeri golcü Mahir Emreli'ye talip oldu. Emre Belözoğlu, oyuncu için Legia'ya teklif yaptıklarını ve cevap beklediklerini açıkladı. Emre Belözoğlu, Mahir Emreli transferi için şu ifadeleri kullandı:

"Mahir Emreli için teklif gönderdik. Teklifimizi yaptık, bekliyoruz; durum tam belli değil. Kulüp yönetimi de ben de bu transferi istedik. Mahir'in Türkiye Süper Ligi'nde başarılı olacağına inanıyorum."

Ve Uğurcan Çakır transferini açıkladı! 'Ayrılıklar hüzünlü olur' Ahmet Ağaoğlu detayı...

MAHİR EMRELİ'NİN LEGIA VARŞOVA İSTATİSTİKLERİ

Sezon başında Qarabağ'dan bedelsiz olarak Legia Varşova'ya transfer olan Mahir Emreli, Polonya ekibiyle bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 33 maçta 11 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Mahir Emreli'nin güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Vedat Muriqi transferi hayırlı olsun! Kiralama ve satın alma bedeli belli oldu