Taraftardan büyük destek... Marcao: Çok zor anlardan geçtim

Galatasaraylı taraftarlar, Gaziantep karşısında güzel bir performans sergileyen ve 8 maçlık cezasının ardından bu sezon ilk kez Aslantepe'ye çıkan Brezilyalı futbolcu Marcao'ya destek verdi. Brezilyalı futbolcu maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Maç sonu duygusal anlar yaşandı. İnanılmaz mutluluk yaşadım. Çok zor anlardan geçtim. Hem ailem, hem de ben istemediğimiz şeyler yaşadık.'' dedi.

Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşmada etkili bir performans sergileyen Brezilyalı futbolcu Marcao'ya destek verdi.

Taraftarlar, maçın sonunda tribünlere çağırdıkları Brezilyalı futbolcuya "üçlü" çektirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarların lehine tezahüratta bulunduğu Marcao, tribünden aldığı bayrağı saha içinde sallayarak taraftarın sergisine karşılık verdi.

Fıstık gibi 3 puan! Maç sonucu Galatasaray-Gaziantep FK: 2-0

"ÇOK ZOR GÜNLER..."

Galibiyeti değerlendiren Marcao, "Hocamız, bizi iyi çalıştırdı. Dersimize çalışmıştık. Gaziantep FK'dan daha çok istedik. Kazanmak çok kritikti ve istediğimizi aldık. Taraftar hep yanımızda, bu güzel oyunu ve 3 puanı kutlamak iyi hissettirdi." dedi.

Açıklamalarına devam eden Marcao, "Maç sonu duygusal anlar yaşandı. İnanılmaz mutluluk yaşadım. Çok zor anlardan geçtim. Hem ailem, hem de ben istemediğimiz şeyler yaşadık. Fatih Hoca hep yanımda oldu, bütün takım aynı şekilde... O günlerde geride kaldı. Hedefimiz şampiyonluk. Çok fazla da havaya girmemek lazım. Takımı kutlarım. Sadece 3 puan. Yola devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu: Hayallerimi gerçekleştiriyorum