Tanıştıralım: Vitor Pereira! Fenerbahçe'den olay paylaşım! Anında binlerce yorum yağdı

Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sosyal medya hesabının yaptığı idman paylaşımında Vitor Pereira'ya yer vermemesi dikkat çekti. Öte yandan Sarı-Lacivertlilerin resmi internet sitesindeki antrenman haberinde ise Vitor Pereira'nın fotoğraflarına yer verildiği görüldü.

Fenerbahçe sosyal medya hesabının idman paylaşımında Vitor Pereira'nın fotoğraflarına yer vermemesi dikkat çekti. Sarı-Lacivertlilerden Vitor Pereira ile yolların ayrılacağı iddiaları gündemdeyken böyle bir hamle gelmesi kafaları karıştırdı. Öte yandan Fenerbahçe'nin resmi internet sitesindeki antrenman haberinin detayında ise Portekizli teknik adamın fotoğraflarının yer aldığı görüldü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesislerinde iki grup halinde gerçekleştirilen idmanda; Göztepe maçında forma giyen oyuncular, takımdan ayrı aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla günü tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı pas çalışmasıyla sürdürdü. Dar alanda çift kale maçla devam eden idman, bireysel çalışmalarla sona erdi.

Altay Bayındır ve Enner Valencia, günü bireysel çalışmalarla tamamladı.