Tanguy Ndombele bombası! Galatasaray'a 60 milyon euroluk yıldız

Ada basını Galatasaray'ın Tanguy Ndombele'yi kiralamak istediğini yazdı. 2019-20 sezonu başında Tottenham'a tam 60 milyon euro karşılığında transfer olan Tanguy Ndombele, Galatasaray'ın orta saha adayları arasına girdi. İngiliz ekibi ile kiralama formülü üzerinden görüşmeler sürüyor.

AKŞAM

Galatasaray'da orta saha arayışları tüm hızı ile devam ediyor. Geniş bir liste üzerinden çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, birçok orta saha adayı ile görüşme yapıyor. Cim-Bom'un gündemindeki son isim ise Tottenham'da forma şansı bulamayan Tanguy Ndombele... Galatasaray, Fransız yıldızı kiralamak istiyor. 25 yaşındaki oyuncu da İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor. Ada basınında dün yapılan haberlerde de Sarı-Kırmızılılar'ın Ndombele'ye ilgi duyduğu dile getirildi.

Mostafa Mohamed'de sıcak gelişme

GEÇEN SEZON OLİMPİK LYON'A KİRALANDI

2019-20 sezonu başında Tottenham'a tam 60 milyon euro karşılığında transfer olan Tanguy Ndombele, 2021-22'nin ara transfer döneminde 6 aylığına Lyon'a kiralanmıştı. İngiliz ekibi, 3 yıl daha sözleşmesi olan oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor.

Galatasaray'dan Joao Novais hamlesi

SERBEST KALMA MADDESİ 70 MİLYON EURO

Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri 30 milyon euro. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinde 70 milyon euro serbest kalır maddesi bulunuyor. Ndombele, geçtiğimiz sezon Lyon'da 30 maça çıktı 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray fikstürden memnun: Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olacağız