Tanganga bitiyor

Beşiktaş, Tottenham forması giyen Japhet Tanganga için görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz basını, 24 yaşındaki başarılı stoperin gelecek sezon kiralık olarak Siyah-Beyazlı formayı giyebileceğini yazdı.

AKŞAM SPOR

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, savunma bölgesine İngiltere'den takviye yapmaya hazırlanıyor. Listesinde ön sıralarda bulunan Japhet Tanganga için Tottenham'ın kapısını çalan Kara Kartal, temaslarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar, 24 yaşındaki başarılı oyuncuyu kiralamak istiyor. İngiliz Express. co.uk adlı sitede yer alan habere göre; tarafl ar arasında yapılan 1 sezonluk kiralama görüşmeleri olumu ilerliyor.

Ada ekibi, yeni sezon öncesi Tanganga'yı kadro planlamasında düşünmüyor. İngiliz futbolcu İngiliz devinde istediği süreyi bulamıyor. Tanganga geçtiğimiz sezon 7 maçta toplam 343 dakika sahada kaldı. Yıldız savunmacı, bu süreçte 1 asistle takımına katkı sağladı. İngiltere Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde 37 maçta forma giyen Tanganga, milli forma ile 1 kez gol sevinci yaşadı. Londralı yıldızın sözleşmesi 2025'in Temmuz ayında sona eriyor. Öte yandan dış basında çıkan haberlerde G.Saray'ın da oyuncuyla ilgilendiği bildirildi.

MALİONVSKYİ OLMADI

Siyah-Beyazlılar, Ruslan Malinovskyi transferinde istediği sonucu alamadı. Oyuncunun Torino'yu istemesi üzerine Marsilya ile yapılan görüşmeler durdu. 30'luk Ukraynalı orta saha Panathinakios maçı kadrosuna da alınmadı.

ANTWERP'E GİTTİ

Beşiktaş'ın listesinde bulunan Steven Berghuis'in Antwerp'le anlaştığı iddia edildi. 31 yaşındaki Hollandalı orta saha, Ajax'ta kadroda düşünülmüyordu. Öte yandan Fenerbahçe de oyuncu için devredeydi.