Tammy Abraham İngiltere yolcusu! Beşiktaş'ın istediği bonservis bedeli netleşti

Tammy Abraham cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, eski oyuncusu Abraham'ı yeniden transfer etmekle ilgileniyor. Beşiktaş'ın ise deneyimli golcü için istediği bonservis bedeli belli oldu.

HABER MERKEZİ

Tammy Abraham'ın, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Aston Villa'ya gitme fikrine sıcak baktığı belirtildi.

GERİ GETİRMEK İSTİYORLAR

Daily Mail'de yer alan habere göre; Aston Villa'nın, 2018-19 sezonunda Villa Park'ta başarılı bir sezon geçiren İngiliz golcüyü geri getirerek hücum seçeneklerini güçlendirmeye çalıştığı kaydedildi.

ABRAHAM, GERİ DÖNMEYE SICAK

Abraham'ın Beşiktaş'ta mutlu ve İstanbul'da huzurlu olmasına rağmen, Premier League'e geri dönme olasılığını da ciddi olarak değerlendirdiği vurgulandı. Finansal kısıtlamalar nedeniyle Aston Villa'nın, ara transfer döneminde dikkatli davranmak zorunda olduğu, ancak 28 yaşındaki Abraham'ı bonservisiyle alma konusunda umutlu olduğunun altı çizildi.

BEŞİKTAŞ 30 MİLYON İSTİYOR

Beşiktaş, toplamda 15 milyon Euro bonservis ödeyerek Roma'dan transfer ettiği Tammy Abraham'ın fiyatını 30 milyon Euro olarak belirledi ve aşağısındaki bir rakamı kabul etmeyeceğini iletti. Tammy Abraham, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 24 maçta 12 gol atıp 3 asist yaptı.