Tamamen spor ön planda olmalı

Ermenistan Teknik Direktörü Petrakov, “İki ülke arasındaki geçmiş sebebiyle oyuncular aşırı duygusal olabilir. Herkes sporu ön planda tutsun” dedi.

AKŞAM

Ermenistan Milli Takımı'nın Ukraynalı teknik adamı Oleksandr Petrakov, cumartesi günü oynanacak Türkiye maçı öncesinde konuştu. Petrakov, "Futbolcularımın birçoğu deneyimli. İki ülke arasında eskiden bazı sorunlar olmuş. Tam olarak tarihi olayları bilmiyorum ama aşırı duygular, sahadaki oyunu olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle Türkiye maçında herkesin sporu ön planda tutmasını istiyorum" açıklamasında bulundu.

KALBİNİN SESİNİ DİNLE

Ermenistan'ın önemli oyuncularından Zhirayr Shaghoyan ise "Türkiye'yi yenmeliyiz. Elbette bunu yapabilecek gücümüz var. Herkes takımımızı tanıyor. Birçok yeni oyuncumuz var. Yeni oyuncularla birlikte güçlü takımları da yenebiliriz. Bana öyle geliyor ki dışarıdan bize baskı yapılmaya çalışılıyor. Bu çok büyük bir maç olacak. Ancak, bizim için sonuçta Hırvatistan ve Galler maçları gibi bir maç" dedi. Öte yandan Ay-Yıldızlı takımımızın kampında konuşan Mehmet Can Aydın, şunları söyledi: "Küçükken hayalim hep Türkiye için oynamaktı. Almanya'ya teşekkür ederim. Takımda Kenan abim var. O 'Kalbinin sesini dinle' dedi."