'Tamam hoca sensin ama...' Cengiz Ünder'in Kuntz'a söyledikleri olay oldu!

Cengiz Ünder ve Burak Yılmaz'ın Portekiz maçı öncesi Stefan Kuntz'a 3'lü savunma sitemi yaptığı ortaya çıktı. Cengiz Ünder ve Burak Yılmaz'ın Stefan Kuntz'a, ''Hocam üçlü sisteme karşı değiliz ama bu sistemden dolayı kadrodaki tercihler ve farklılıklar Portekiz maçı öncesi büyük risk'' dediği ortaya çıktı. Hocanın 'ne yaptığımın farkındayım' diyerek kendini savunduğu belirtildi.

Skorer

Milli takımda büyük kriz patlak verdi! Başta Cengiz Ünder ve Burak Yılmaz gibi isimlerin Portekiz maçı öncesi Stefan Kuntz'a sistem serzenişinde bulunduğu iddia edildi. Skorer'in haberine göre Cengiz Ünder ve Burak Yılmaz, kritik karşılaşma öncesi 3'lü defans kurgusu üzerinden Kuntz'a yüklendi ve "Hocam üçlü sisteme karşı değiliz ama bu sistemden dolayı kadrodaki tercihler ve farklılıklar Portekiz maçı öncesi büyük risk" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

CENGİZ ÜNDER VE BURAK YILMAZ'IN SİTEMİNE KUNTZ'DAN CEVAP

Cengiz Ünder ve Burak Yılmaz'ın sistem serzenişi sonrası kendisini savunan Stefan Kuntz'un "Portekiz'i geçmenin başka bir çaresi yok. Üçlü savunmalar karşısında sıkıntı yaşayan bir takıma karşı oynayacağız. Ne yaptığımın farkındayım. Yeter ki sizler de sahada elinizden geleni yapmaya çalışın" sözleriyle kendisini savunduğu belirtildi.

"TAMAM HOCA SENSİN AMA BU BİR FİNAL MAÇI!"

Bunun üzerine Cengiz Ünder ve Burak Yılmaz'ın, "Tamam hoca sensin ama bu bir final maçı. Risk almak yerine daha garanti oynamak doğru tercih olmaz mı? Bu sistemin aksaklıklarını sahada ciddi şekilde yaşayabiliriz" dedikleri bildirildi.

PORTEKİZ MAÇI SONRASI TOPLANTI

Öte yandan milli futbolcularımızın 3-1 yenildikleri Portekiz maçı sonrası toplantı yaptıkları ve "İlk yarıda skor 2-0'a gelince maç zaten sıkıntıya girdi. İkinci yarı döndürebilirdik, şans da ayağımıza geldi ama olmadı" dedikleri kaydedildi.

Fenerbahçe'yi daha mutlu edecek haber yok! Ally Samatta sürprizi yaşanıyor

Yılın transferi! Sinan Engin'in 'Ligin çok üstünde' dediği yıldız Galatasaray'a

Bu kez tam 15 katı! Bright Osayi-Samuel ile bir tarihi transfer satışı daha