Tam otomatik Fenerbahçe

Bir türlü rakip savunmayı aşamayan Fener'de, 50'de Edin Dzeko penaltı kaçırdı. 64'te oyuna giren İrfan Can Kahveci, takımına 3 puanı getiren golü attı.

AKŞAM SPOR

24. dakikada Szymanski'nin golü ofsayta takıldı.

F.Bahçe, Fred'in oynadığı 20 maçı da kazandı...

Süper Lig'de en fazla penaltı kullanan takım FB (11).

7

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk 10 dış saha maçları itibarıyla 1991/92'den (7) bu yana en fazla gole kapama yaptığı sezonu geçiriyor (7).

2

Süper Lig'de en fazla gol attığı sezonu yaşayan İrfan Can Kahveci (7), lig kariyerindeki iki kafa golünü de bu sezon oyuna sonradan girdiği maçlarda kaydetti. ➤ Gaziantep FK ➤ Antalyaspor

O HİSLERİ ANLATAMAM

Kanarya'ya galibiyeti getiren golü atan İrfan Can Kahveci, "Golü attığım zaman maçı kazanacağımız için çok mutlu oldum. O hisleri anlatamam. Çok gol atıyorduk ama nazar boncuğu gibi gol yiyorduk. Bugün yemedik. 7 atsak bile gol yememek lazım. Bunu içeride konuşuyoruz" dedi.

FARKLI KAZANABİLİRDİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçın ardından şu değerlendirmelerde bulundu: "Biz çok daha iyi futbol oynamaya çalışan bir takımız, zemin oyun anlamında bize müsaade etmedi. Oyuncularım oynamak istediler, daha iyisi için mücadele ettiler. 1-0 kazandık, daha farklı kazanabilirdik. 3 puan için mutluyuz. Biz hücum yaparken savunma, savunma yaparken hücumu düşünmek zorundayız. Oyuncularım her iki görevi de yerine getirdiler. Çok pozisyon vermedik. Topla oynama üstünlüğü, rakip ceza sahasına 40 küsür kere girmişiz. Birkaç pozisyonu daha gol yapabilirdik. Önemli olan kazanmaktı. Kazandığımız için çok mutluyum."