Tam bir deprem! Emre Mor bin pişman: Dünyası başına yıkıldı

Emre Mor büyük bir şok yaşadı. Fenerbahçe'de gözden çıkarılan ve Süper Lig ekibi Eyüpspor'a kiralanan milli futbolcu, bin pişman oldu. İşte Emre Mor cephesinde yaşananlar...

Süper Lig'e verilen milli aranın sona ermesiyle birlikte yeni sezon heyecanı da kaldığı yerden devam ediyor. Sezona Fenerbahçe'den kiralık olarak ayrılarak Eyüpspor'a imza atarak başlayan Emre Mor, ilk 8 haftanın en büyük hayal kırıklıklarından birisi oldu.

EMRE MOR DEPREMİ!

Kariyerine büyük ses getirerek başlayan ve yeteneğiyle genç yaşında A Milli Takım'a kadar yükselen Emre Mor için işler yolunda gitmiyor. Her geçen gün kariyeri yokuş aşağı giden 27 yaşındaki futbolcu, son olarak Fenerbahçe'de gözden çıkarılmış ve Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor'a kiralanmıştı.

Emre Mor, burada da beklentileri karşılayamadı.

FORMAYI UNUTTU

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği isimlerden Emre Mor, Eyüpspor'un yolunu tuttu. Kiralık olarak İstanbul ekibine imza atan milli futbolcu, geride kalan 8 haftada formayı unuttu. Emre Mor, Eyüpspor'da 1 dakika bile şans bulamadı.

Uzun süredir sahalardan uzak kalan oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise sezon sonunda noktalanacak. Henüz 27 yaşında olan Emre Mor'un kariyerinin nasıl şekilleneceği merak konusu.

www.aksam.com.tr