Tam 20 milyon euro! Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'ye tarihi kıyak

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye kazandırdığı Altay Bayındır'da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Fenerbahçe, sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Altay Bayındır ile 5 yıllık ön protokol imzaladı. Başarılı kalecinin serbest kalma bedeli ise 20 milyon euro olarak belirlendi. Hatırlanacağı üzere 23 yaşındaki file bekçisi, dönemin teknik direktörü Ersun Yanal'ın ısrarıyla kadroya katılmıştı.

Ajansspor

2019-20 sezonu başında Ersun Yanal'ın transferini özellikle istediği Altay Bayındır, Fenerbahçe'de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Altay Bayındır, Fenerbahçe ile 5 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

ERSUN YANAL'IN PRENSİ ALTAY BAYINDIR İLE 5 YILLIK ÖN PROTOKOL İMZALANDI

Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe, Altay Bayındır ile 5 yıllık ön protokol imzaladı. Başarılı kaleciye yıllık 200 bin eurodan toplam 1 milyon euro imza parası ödenecek. Altay Bayındır'ın 1,2 milyon euro olan mevcut maaşı da 2 milyon euroya çıkarılacak.

SERBEST KALMA BEDELİ 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile yeni sözleşmesini sezon sonunda imzalayacak olan Altay Bayındır'ın serbest kalma bedeli ise 20 milyon euro olarak belirlendi.

ALTAY BAYINDIR'IN FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Sarı-Lacivertli formayla tüm kulvarda 93 maça çıkan Altay Bayındır kalesinde 112 gol gördü. 23 yaşındaki file bekçisi 22 mücadelede de kalesini kapamayı bildi.

Prens Selman'ı yıkan haber! Uğurcan Çakır hamlesiyle çılgına döndü

Rıdvan Dilmen'in sözlerine tepki yağıyor! 6 ay geçti ama Fenerbahçeliler unutmadı

Mert Hakan Yandaş sorusuna Kuntz'un verdiği cevap olay oldu! Enes Ünal detayı