Talisca: Son dönemdeki iyi performansımdan dolayı mutluyum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca, 2 golle tamamladığı Konyaspor maçı sonrası son dönemdeki iyi performansından ötürü mutlu olduğunu ifade etti.

HABER MERKEZİ

Fenerbahçe'de Konyaspor karşısında alınan 4-0'lık galibiyette iki gol kaydeden Anderson Talisca, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

"SON DÖNEMDE İYİ PERFORMANS GÖSTERİYORUM"

"Artan performansı hakkında ne düşünüyor? sorusunu yanıtlayan Brezilyalı yıldız, "Son dönemde iyi performans gösteriyorum, bu nedenle mutluyum. Takımın performansı iyi olunca da bireysel performanslar da artıyor. Çok mutluyum." dedi.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN YAPMALIYIZ"

Sarı-lacivertli takımın hücum anlayışını anlatan Talisca, "Çok gol atan bir takımımız var. Sürekli rakip kaleyi arıyoruz, şut çekme fırsatları arıyoruz. Çok gol atmamız lazım ve savunmayı iyi yapmamız lazım bu ligde şampiyonluk için." şeklinde konuştu.