Talisca gelmek istiyor

“Burayı çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. ‘Orta yolu bulabiliriz' dedi. Ama maaşı 10 milyon euro. Talisca alınsa başkasına gerek de yok. Ama gerçekler de var.”

AKŞAM SPOR

Neftçi Bakü maçı hazırlıkları öncesinde açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, transfer gündemi ve Talisca'yla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Güneş şunları söyledi: "Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fi - yat 10 milyon eurodan aşağı değil. Onu getirmek heyecan katar. Alınsa başka oyuncuya da gerek yok. Talisca 'Orta yol bulalım, çok istiyorum, Beşiktaş'ı özledim' dedi ama gerçekler başka bir şey. Chamberlain ile ben de görüştüm 3-4 gün önce. Sonraki görüşmeleri bilmiyorum. Başka görüşmelerimiz de var. Cenk ve Ghezzal sakat olmasa, Redmond gitmese şu anda böyle transfer eleştirileri yapmayacaklardı. Ghezzal haftaya sahalara çıkacak. Tayyip ve Emrecan da iyileşince farklı bir hava katacaklar bize. Zaynutdinov ise stoper, sol bek, sol açık ve orta sahada oynayabilir. Çok ideal bir oyuncu."

ASALETLİ VE MAHARETLİYİZ

Şenol Güneş: "Rakibimiz Neftçi iyi pas yapan takım. Beşiktaş ailesi ve takımı maharetli, asaletli ve cesaretli bir takım olarak sahada olacak. Bizim onlara onların bize yabancılığı yok. Sahalarını biliyoruz, çalışacağız. Ayrıca ekonomimize uygun oyuncular alacağız."

3 BÖLGEYE OYUNCU LAZIM

Şenol Güneş, hangi bölgelere transfer istediği sorusuna, "Stoper, iki yönlü hücuma yakın orta saha ve bir kanat transferi düşünüyoruz. Ancak takımımızda güzel bir uyum var. Yönetimimiz elinden geleni yapıyor" diye yanıt verdi.

ÇEBİ'YE DESTEK VERDİ

Transfer döneminde eleştirilen Başkan Çebi'ye, Şenol Güneş'ten destek geldi: "Sayın Çebi bizim başkanımız, Bu kulübün başkanı her şeyi. Kongre olsa bu takım yine oynayacak, sonra eleştiriler bana gelecek, farkındayım. Transfer yapanları konuşun, rakamlar nedir öğrenelim. Belki o yoldan gideriz."