Takımın yeni yıldızı Mario Balotelli! 1 yıllık imza hayırlı olsun: Maaşı bile belli oldu...

Mario Balotelli sezon sonunda Sion'dan ayrılarak yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. İsviçre hikayesi kısa süren yıldız oyuncu Mario Balotelli'nin yeni adresini İtalya basını duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bir dönem Adana Demirspor formasını da giyen Mario Balotelli sezon başında transfer olduğu Sion'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Yeni bir maceraya yelken açmak isteyen yıldız golcü Mario Balotelli'nin yeni adresi belli oldu.

MARIO BALOTELLI, İSVİÇRE'DEN AYRILIYOR

Sezon başında Adana Demirspor'dan 2.62 milyon euro bedelle Sion'a transfer olmuştu. İsviçre'de saha dışı olaylarla gündeme gelen ve taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan İtalyan yıldız sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı. Kulüp yönetimi de Balotelli'nin ayrılığına sıcak bakıyor.

YENİ ADRESİ ROMANYA

İtalya basınında yer alan habere göre; Mario Balotelli, sezon sonu için Romanya ekiplerinden Rapid Bükreş ile el sıkıştı. Rumen ekibiyle 1 yıllık sözleşme konusunda prensipte anlaşan 32 yaşındaki yıldız golcü yıllık yaklaşık 1 milyon ücret kazanacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mario Balotelli, bu sezon Sion formasıyla şu ana kadar 19 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1256 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, 6 golle takımına katkıda bulundu.