Tahtımı veremem bikerem!

12'nci dakikada Kerem penaltıdan perdeyi açtı. 33'te Streek dengeyi getirdi. 45+1'de yine sahne alan Aktürkoğlu, 59'da ise penaltı kaçırdı. Skoru korumayı başaran Aslan, yeniden lider oldu.

AKŞAM SPOR

21'de Saric'in inanılmaz şutu üst direkten döndü. Buruk dönemi ligde en çok puanı alan takım (89) GS! Vinicius'un golü 'itme' gerekçesiyle iptal edildi. Kerem'in golünde Yarı Otomatik Sistem devreye girdi.

SAHADA CEVAP VERİYORUZ

KeremAktürkoğlu: "Prag maçından sonra hem fi ziksel hem mental yorgunluk vardı, özellikle mental olarak... Antalyaspor da çok iyi mücadele etti, kazanan biz olduk. Sevincime gelecek olursak biz bir aileyiz. Kenetlendinçe daha da büyüyen bir aileyiz. Saha içinde herkese cevabı veriyoruz. Geçen sezon olduğu gibi hak eden taraf şampiyon olacak.

3 DAKİKALIK PROTESTO

Galatasaray tribünleri, Antalyaspor maçında yaklaşık 3 dakika boyunca tezahürat yapmayarak sessiz protesto gerçekleştirdi. O esnada ceza alan Mauro Icardi de kameralara yansıdı. Bunun dışında maç öncesi daha önce şampiyonluk kutlamalarında çalınan 'Fener Ağlama' şarkısı açıldı. Maç içinde tribünlerden F.Bahçe aleyhine ağır tezahüratlar yapıldı.

MAURO HATIRLAMIYOR

Okan Buruk maç sonu "Montaj görüntüler çıktı, sonra olduğu söylendi. Icardi'nin net olarak hatırladığı bir şey yok. Yabancılar, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir ceza görmediklerini söyledi. Biz tamamen sahaya odaklandık. G.Saray'ın son düzlüklerdeki gücünü biliyoruz. Hedefi m burada 5. yıldızı almak, sonrası bilinmez. Aurier'in derbiye yetişmesi planımız. Ziyech yavaş yavaş katılacak. Beşiktaş son maçlarda kazandı, zor deplasman. Güvenli oyunu seçiyorlar, gördük. İki takım da kazanmak isteyecek" dedi.