Tahir Kıran: Çaykur Rizespor'a hainlik yapıldı

Çaykur Rizespor'da olağanüstü genel kurulda başkanlığı İbrahim Turgut'a devreden Tahir Kıran, çok sert açıklamalarda bulundu. Kıran, ''Çaykur Rizespor'a yapılan hainlikleri tek tek anlatacak değilim. Tüm Türkiye'nin önünde hakemler tarafından gasp edilen puanlarımızı, ardından bu hakemlerin nasıl görevden alındığını ve nasıl geri geldiğini, tüm bu rezillikleri tekrar tekrar önünüze getirmeyeceğim.'' dedi.

DHA

Divan başkanlığını Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'in yaptığı kongrede konuşan eski başkan Tahir Kıran; bilgi, birikim ve tecrübenin yeterli olmadığını bu süreç içinde anladıklarını belirterek, "Burada yaşadığımız sıkıntıları, uğradığımız haksızlıkları, karşılaştığımız engelleri ve en önemlisi Çaykur Rizespor'a yapılan hainlikleri tek tek anlatacak değilim. Tüm Türkiye'nin önünde hakemler tarafından gasp edilen puanlarımızı, ardından bu hakemlerin nasıl görevden alındığını ve nasıl geri geldiğini, tüm bu rezillikleri tekrar tekrar önünüze getirmeyeceğim." dedi.

"RİZESPOR KİMSENİN CEBİNE SIĞMAZ' DEMİŞTİK"

Camianın menfaatlerini ön planda tutmak ve geleceğini inşa etmek amacıyla yola çıktıklarını dile getiren Kıran, şöyle devam etti:

Bu amacımızdan bir gün bile sapmadık. Rizespor camiasını hem saha içinde hem saha dışında en iyi şekilde temsil ettik. Bu salon bunun en büyük şahididir. Rizespor için elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ettiğimizden hiçbir hemşerimin şüphesi olmasın. 'Rizespor kimsenin cebine sığmaz' demiştik. Nitekim ne benim ne bir başkasının Rize'nin büyüklüğünün önüne geçmesi söz konusu dahi olmadı, olamaz. Ancak bilgi, birikim ve tecrübenin yeterli olmadığını bu süreç içinde anladım. Çaykur Rizespor'un yılmaz bir neferi, ateşli bir taraftarı olarak, bu büyük kulübün çatısı altında görev aldığım ilk günkü heyecanla ve Rizespor'a hizmet etmenin onuru ve gururuyla, fakat yaşanılan talihsizliğin büyük üzüntüsüyle huzurlarınızdan ayrılıyorum." dedi.

Çaykur Rizespor'un yeni başkanı İbrahim Turgut oldu