Tadic ve Dzeko bir başka

“Edin Dzeko, Dusan Tadic, ben ve İrfan Can ilk yemeğe çıktığımızda sadece 5 saat futbol konuştuk. Lider bir karakterler. Zaten camiayı bilerek gelmişlerdi. Biz ona çok hayran kaldık. Onların camiayla ilgili bildikleri şeyler bizleri açıkçası çok şaşırtmıştı.”

AKŞAM SPOR

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. 29'luk orta saha, Avrupa'da gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini vurguladı. Dzeko ve Tadic hakkında övgüyle bahseden Yandaş, özetle şunları söyledi: "Gelen oyuncuların hepsi inanılmaz kariyerli ve başarıya aç. Dzeko, Tadic, ben ve İrfan ilk yemeğe çıktığımızda sadece 5 saat futbol konuştuk. Lider karakterler. Zaten camiayı bilerek gelmişlerdi. Biz ona çok hayran kaldık. Onların camiayla ilgili bildikleri şeyler bizleri açıkçası şaşırtmıştı. Ne kadar sahiplenip geldikleri o gün belliydi.

NEDEN OLMASIN DİYE DÜŞÜNÜYORUZ

Avrupa'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabii biz içten içe neden olmasın diye düşünüyoruz. Lider bitirebileceğimiz bir gruptayız. Kazanma alışkanlığı elde ettik. Kupaysa kupa. Hoca Fenerbahçe dinamiklerini en iyi bilen insan. Egosu hiç olmayan biri ve iletişime inanılmaz açık. En önemli özelliği insan ayırt etmeden sadece Fenerbahçe odaklı, Fenerbahçe'nin başarısı için çalışan biri. İnşallah her şey onun da hak ettiği gibi güzel olur ve sonu şampiyonluk olur. 2 kere direkten döndü, inşallah bu sene onun da hak ettiği başarıyı elde ederiz.

CAMİA OLARAK ÇABUK KIRILDIK

Camianın 3 sezondur kırıldığı yerler buralar. Buralarda yine birlikte kalmalıyız. Bence bu sezonun kilit noktası burası. Ben 4 sezondur buradayım. Ligin ilk dönemleri, hem Avrupa'da hem Türkiye'de bizim için gerçekten hep çok iyi geçen dönemler oldu ama ondan sonraki süreçlerde ufak bir dalgalanmada camia olarak çok çabuk kırıldık. Bu kırılganlığı yaşamamamız için sürekli yabancı oyuncularımız da bizler de aynı mesajı vermeye çalışıyoruz. Taraftarlar bu sezon inanılmaz. Dakika 89-90, oyuncular 5-6 kişi ceza sahası içine giriyor. Bu tamamen o statta oluşan coşkuyla, oyunun gücüyle alakalı bir durum.