Tadic 2 ay sonra bir ilki yaşadı

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, dün oynanan Alanyaspor karşılaşmasında takımının ilk golünü kaydetmişti. Başarılı oyuncu, bu golle beraber 2 ay sonra ilk kez gol sevinci yaşamış oldu.

Fanatik

Bu sezon savunma performansıyla da öne çıkan Fenerbahçe için Alanya karşısındaki 2-2'lik beraberlik hayal kırıklığına neden oldu. Sarı-Lacivertliler, Trendyol Süper Lig'de 20 Aralık'ta 4-3 kazanılan Kayseri maçından sonra ilk kez bir karşılaşmada 1'den fazla gol yedi.

TADİC DÖNDÜ

Haftalardır suskun kalan Dusan Tadic, Alanya karşısında attığı golle geriye düşen takımı adına skoru eşitleyen isimdi. En son 9 Aralık'taki Beşiktaş derbisinde ağları havalandıran Sırp yıldız, sonrasında forma giydiği 11 karşılaşmada sadece 2 asistlik katkı verebilmişti.

Beşiktaş'a karşı penaltıdan gol sevinci yaşayan Tadic, aynı maçta bir penaltıdan yararlanamayıp, ardından Spartak Trnava ve İstanbulspor maçlarında da beyaz noktada hayal kırıklığına uğramıştı. Uzun süren şanssızlığını kıran Tadic'in performansı Alanyaspor karşısında da beraberliği getirse de galibiyete yeterli olmadı.