Taburcu edilen Mustafa Cengiz'in doktorundan açıklama: 3 tane tümör vardı, temizledik

Geçtiğimiz hafta 10 saat süren başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Cengiz, hastane çıkışı yaptığı açıklamada ''Komadan çıktığımdan beri her şey kontrolüm altında'' dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sağlığının iyi olduğu söylerken, "Sesimi ameliyattan dolayı kısıldı sanmayın. Ameliyathanede 12 saat kalınca, soğuktan ses tellerinde sıkıntı oldu. Şimdi pastil kullanıyorum. Yoğun bakımdan çıktığımdan itibaren her şey kontrolüm altındaydı. Galatasaray için çalışmalara devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz'in doktoru Prof. Dr. Uğur Türe ise “Gördüğünüz gibi başkan çok iyi durumda. Geçen hafta zorlu bir ameliyat geçirdik. Mustafa Cengiz'in beyin ve beyinciğinde toplam 3 tane tümör vardı onu temizledik. Bundan sonraki süreç kemoterapi süreci. Durumu gayet iyi. Bundan sonra kemoterapi süreci var. En iyi şekilde atlatacağından ben eminim. Kendisinin maşallahı var. Tek sıkıntı uyanır uyanmaz Galatasaray Yönetim Kurulu'nu toplantıya çağırdı. Bunu kendisine yasakladım” şeklinde konuştu.

Galatasaray Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, başkan Mustafa Cengiz'in hastaneden bile Galatasaray'ın işleriyle ilgilendiğini söylerken, "Her şeyden önce Uğur hocama çok teşekkür ederiz. Tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz. Mutlu ayrılıyoruz. Başkanım buradan yürüyerek, Galatasaray'a yakışan bir şekilde arabasına bindi, gitti. Başkanımız evinde istirahate çekildi. Başkanımız gözlerini açtığı andan itibaren hep Galatasaray dedi. Toplantımızı da doktorumuzun izniyle maskelerimizi takarak uzak mesafeden yaptık" dedi.

Prof. Dr. Uğur Türe'ye teşekkür eden Yusuf Günay da “Başkanımız en kısa sürede eski sağlığına kavuşacaktır. Galatasaray'ı daha iyi yönetmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.