Sürpriz Okan Buruk çıkışı! 'Camiayı tanıyor, enerjiyi yükseltir'

Teknik direktör İrfan Buz'dan Okan Buruk çıkışı. Süper Lig'deki yabancı teknik direktör furyasını eleştiren İrfan Buz, “Okan Buruk ve Bülent Korkmaz, Domenec Torrent'in altında mı olacaktı, onda neyin ekstrası var?” ifadelerini kullandı. İrfan Buz, Marius Sumudica'ya da öfke kusarken “Yetersiz bir teknik adam. Söyledikleri ve yaptıklarıyla birlikte ülkemizde belli bir profili ayaklar altına alıyor. Sürekli ‘ben hata yaptım' diyor. Niye geliyorsun o zaman ülkemize? Amatör müsün sen!” şeklinde konuştu.

Son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran İrfan Buz'dan Okan Buruk çıkışı geldi. Galatasaray'ın Domenec Torrent'i göreve getirmesini eleştiren Buz, "Okan Buruk ve Bülent Korkmaz, Domenec Torrent'in altında mı olacaktı, Torrent'de neyin ekstrası var?" şeklinde konuştu.

Başkandan Hikmet Karaman için şok suçlama! 'O ve birkaç ne idiği belirsiz futbolcu...'

OKAN BURUK ÇIKIŞI

Galatasaray'ın ligde içinde bulunduğu kötü durumun sebeplerini anlatarak sözlerine başlayan İrfan Buz, "Baktığınızda 23. hafta oynanmış ve kaç puan fark var arada. Bu bilmiyorum son yıllarda ne zaman oldu. Trabzonspor'un bu kadar önde gitmesi şunu gösteriyor; doğru bir kadro yapılanmasıyla birlikte istikrar yakalandı. Galatasaray'ın zirveyle arasında 27 puan var. Özellikle Fatih hoca ile ilgili şunu hatırlatmak istiyorum; ben Yeni Malatyaspor'da görev alırken ligde kaldıktan sonra oynanan son müsabakayı Galatasaray ile oynadık, Beşiktaş da Göztepe'deydi. Eğer Galatasaray 2 gol fazla atmış olsaydı Malatya'ya şampiyon olacaklardı. Bunu unutmamak gerekiyor. Beşiktaş arayı açmıştı, yakalayıp gol averajıyla şampiyonluğu kaçırdılar. Şimdi bir yapılanmaya girildi, belli bir plan düzeninde gidildi. En azından Fatih Terim hocayla sezon sonuna kadar devam edilmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. Sonra Torrent gibi yabancı bir hocayı getiriyorsunuz. Bana göre futbolcularda, yönetimde enerjinin böyle düşük olduğu bir yerde camiayı çok daha iyi tanıyan, o anki durumda enerji yükseltebilen, camianın içinden bir teknik adamın seçilmesi daha doğru olurdu. Örnek vereyim; Okan Buruk, Bülent Korkmaz gibi isimler. Çünkü burada 3 kupayı alan Hamza Hamzaoğlu gibi bir örnek vardı. Yabancı bir teknik adam geliyor ve 3'te 0 yaptı. Enerjiniz gittikçe daha da düşüyor. Demek ki burada seçen merciler doğru bir tercih kullanmadı. Okan Buruk ve Bülent Korkmaz, Torrent'in altında mı olacaktı? Torrent'de neyin ekstrası var" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Sinan Gümüş inatlaşması! Kimse bu karara anlam veremedi

"MARIUS SUMUDICA YETERSİZ BİR TEKNİK ADAM"

Süper Lig'deki yabancı teknik direktör furyasını eleştiren İrfan Buz, Marius Sumudica için de çok konuşulacak ifadeler kullandı. İrfan Buz'un "Yetersiz bir teknik adam. Söyledikleri ve yaptıklarıyla birlikte ülkemizde belli bir profili ayaklar altına alıyor. Sürekli 'ben hata yaptım' diyor. Niye geliyorsun o zaman ülkemize? Amatör müsün sen!" ifadeleri dikkat çekti.

Fenerbahçe'ye talih kuşu kondu: Kim Min-jae oynayacak, Kanarya kazanacak!

Fenerbahçe'den "Yeni Moussa Sow" için resmi transfer teklifi! "Türkiye'ye gitmemesi yararına" dediler!

Fatih Öztürk'ün hastalığı teşhis edildi! Apar topar oyundan alınmıştı, kampı terk ediyor