Superleague'de Galatasaray da yer alabilir! İşte o detay...

Avrupa devlerinin aldığı kararın ardından son dakika haberleri de üst üste geliyor. Avrupa Süper Lig'in resmi olarak açıklanmasından sonra sürpriz Galatasaray detayı.

10 Mayıs'ta The Sun'un manşetinde şöyle bir haber vardı. Eğer bu organizasyon gerçekleşirse 12 takımın yanında farklı 3 takımın her sene değişmesi öngörülüyordu. The Sun o tarihte Galatasaray, Ajax, Celtic gibi Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi takımların da organizasyonda yer alabileceğini belirtmişti.

Burada Atletico Madrid, Real Madrid, Barcelona, Inter, Juventus, Milan, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United ve Tottenham'dan oluşan 12 takım öncü diğer üç takım ise her sene değişecek. İddialara göre Galatasaray, Kızılyıldız, Celtic, Ajax, Olympiakos gibi takımların da dönem dönem turnuvaya katılabilir.

Galatasaray da Avrupa Süper Lig'i içerisinde yer alabilir. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dünkü toplantısında da bu konu masaya yatırılmış olabilir. Cengiz'in olağanüstü toplantısındaki maddeler dışarıya yansımadı fakat gündem maddelerinden biri bu konu olabilir.

(Sabah)