Süper tepki için Kadıköy'e

Süper Lig'de büyük olayların yaşandığı Trabzonspor maçından sonra olağanüstü kongre kararı alan Fenerbahçe bugün akıbetine karar verecek. Ligden çekilmenin aksine Süper Kupa finaline çıkmama fikri camiada ağır basıyor.

AKŞAM SPOR

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği maçta yaşanan olaylar, iki camia arasındaki tansiyonu yükseltmişti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, Trabzon'daki olaylardan bir gün sonra yaptığı açıklamada ligden çekilmenin de görüşüleceği olağanüstü kongre kararını aldıklarını duyurmuştu. Sarı-Lacivertliler'de kongre günü geldi çattı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda adeta Fenerbahçe'nin akıbeti oylanacak. Geçtiğimiz günlerde eski yöneticileri ve üyeleri bir araya getiren mevcut yönetim, yol haritasıyla ilgili fikirler almıştı. Fenerbahçe'de ligden çekilme, başka bir lige geçme gibi fikirler olası durmuyor. Ancak 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray'la oynanacak Süper Kupa'ya çıkmama düşüncesi ağır basıyor. Bu durum gerçekleşirse Sarı-Lacivertliler önümüzdeki sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda oynama hakkını kaybedecek...

OSAYİ: BİZ FENER'İ SAVUNDUK

SARI-Lacivertliler'in Nijeryalı yıldızı Bright Osayi Samuel, dün yaptığı paylaşımla bugünkü olağanüstü kongreye katılacak üyelere sesledi. Başarılı futbolcu, "2 Nisan'ı, Fenerbahçenin sahiplenilmesini çok önemsiyorum. Biz sadece kendimizi savunduk. Bugün de üyeleri Fenerbahçe'yi savunacak" dedi.