Süper Lig'in yeni logosu belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in yeni logosunu duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig kupasının da değiştiği duyuruldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in yeni logosunu tanıttı.

2024-2025 sezonunun başlamasına sayılı günler kala Süper Lig'in logosu ve şampiyonluk kupası değişti. TFF'den yapılan açıklamada, yeni logunu aşağıdaki şekilde olacağı belirtildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Futbolda 9 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon öncesi Trendyol Süper Lig'in logosu da yenilendi. Trendyol Süper Lig, 2024-2025 sezonundan itibaren yeni logosu, yeni kupası ve yeni mottosu eşliğinde taraftarlarla buluşacak. Özgün ve etkileyici logo tasarımı, Türk futbolunun gücünü, tutkusunu ve yenilikçi kimliğini yansıtıyor.

SAHANIN BİRÇOK ALANINDA YENİ DÜZENLEMELER YAPILACAK

İlk etapta maç başlangıç seremonisinden maç sonu röportaj alanlarına kadar her alanda uygun düzenlemeler yapıldı. Her detayda Trendyol Süper Lig'in yeni logosuna ilham veren futbolun birleştirici gücü, rekabetin heyecanı, sevgi ve rakibe saygı vurgulandı.

TRENDYOL SÜPER LİG'İN YENİ SLOGANI "FUTBOL AŞKINA" OLDU

Tüm bu vizyon ve değerleri özetleyen "Futbol Aşkına", Trendyol Süper Lig'in yeni sloganı oldu. Bu slogan, sahada gösterilen mücadeleyi, tribünlerde yaşanan coşkuyu ve her futbolseverin yüreğinde taşıdığı sevgiyi ifade ediyor.