Süper Lig'i sallayan Emre Akbaba için sürpriz karar! Fatih Terim sonrası…

Alanyaspor formasıyla Süper Lig'i sallayan Emre Akbaba'da flaş gelişme. Akdeniz ekibi, Emre Akbaba'nın bonservisi için Galatasaray'la temasa geçti ancak Sarı-Kırmızılılar bu teklifi anında reddetti. Fatih Terim'in isteğiyle kiralık gönderilen başarılı futbolcu, gelecek sezon Galatasaray'da kalacak.

Alanyaspor'da gösterdiği performansla manşetleri süsleyen Emre Akbaba'da sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Akdeniz ekibi, 1 yıllığına Galatasaray'dan kiraladığı Emre Akbaba'nın bonservisi için Sarı-Kırmızılıların kapısını çaldı.

Ne yaptın Frank Lampard! 100 milyon euroluk yıldızın Süper Lig'e transferine engel olmuş!

EMRE AKBABA TEKLİFİ ANINDA REDDEDİLDİ

Ancak Galatasaray yönetimi, Alanyaspor'dan gelen bu teklifi hiç düşünmeden reddetti. Sarı-Kırmızılılar, başarılı futbolcuyu gelecek sezon kesinlikle takımda tutmak istiyor. Emre Akbaba, dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in gözünden düşmüş ve Akdeniz ekibine kiralanmıştı.

EMRE AKBABA'NIN ALANYASPOR İSTATİSTİKLERİ

Emre Akbaba Alanyaspor formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 20 maçta 10 gol, 4 asistlik müthiş bir performans sergiledi. 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro seviyelerinde.

Vedat Muriqi ilk maçında La Liga rekoru kırdı! İspanya ve İtalya'da gündeme oturdu