Süper Lig'de Sergen Yalçın sürprizi! Ve resmen geri dönme kararı aldı

Sergen Yalçın, son olarak çalıştırdığı Beşiktaş'ın ardından hiçbir takımda görev almamıştı. Yeni adresi merak konusu olan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig'de Sergen Yalçın sürprizi yaşanıyor. Şampiyonluk sevinci yaşadığı Beşiktaş'ın ardından hiçbir takımda görev almayan başarılı teknik adam Sergen Yalçın, önümüzdeki yaz gelecek olan teklifleri değerlendirecek.

SERGEN YALÇIN, BEŞİKTAŞ'TA ŞAMPİYON OLMUŞTU

2020-21 sezonunda Beşiktaş'ın teknik direktörlüğüne getirilen Sergen Yalçın, hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası'nda zafere ulaşmıştı. Ancak bir sonraki sezon Beşiktaş'ta istenilen sonuçların alınamamasının ardından 50 yaşındaki çalıştırıcı ile yollar ayrılmış ve yerine Valerien Ismael getirilmişti.

SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş'tan sonra görev almayan Sergen Yalçın, sahalara dönmeye hazırlanıyor. Sezon sonu gelecek olan teklifleri bekleyen 50 yaşındaki başarılı teknik adamın önceliği Süper Lig takımları.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Sergen Yalçın, daha önceden Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Konyaspor, Alanyaspor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Beşiktaş'ta teknik direktörlük yaptı.