Süper Lig'de Sergen Yalçın sürprizi! Herkes Trabzonspor dedi ama... İnanılmaz ters köşe

Sergen Yalçın'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'un radarında olduğu öne sürülen başarılı teknik adam için bambaşka bir olasılık doğdu. İddiaların aksine Trabzonspor'un resmi temas kurmadığı Sergen Yalçın, bir başka Süper Lig ekibiyle sözleşme imzalayabilir. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Sergen Yalçın teknik direktörlük kariyerinde yeni bir sayfa açıyor. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan başarılı hocanın adı Trabzonspor'la anılmıştı. Bordo-Mavililerin resmi girişimlerde bulunmadığı Sergen Yalçın için sürpriz bir opsiyon daha doğdu.

SERGEN YALÇIN İLE RESMİ TEMAS YOK

Avcı sonrası Trabzonspor'un Sergen Yalçın'ı göreve getirmek istediği öne sürülmüştü. Sergen Yalçın'ın da göreve hazır olduğu ve resmi teklifin gelmesi durumunda bunu değerlendireceği belirtilmişti. Ancak Bordo-Mavililerin başarılı hoca için resmi adım atmadığı belirtildi.

SERGEN YALÇIN İÇİN YENİ BİR İHTİMAL DOĞDU

Beşiktaş sonrası birçok takımdan teklif alan ancak ince eleyip sık dokuyan Sergen Yalçın için yeni bir olasılık doğdu. Sezon sonunda Rıza Çalımbay ile yollarını ayıracak olan Sivasspor'un adaylarından birinin de Sergen Yalçın olduğu ortaya çıktı.

SEZON SONUNA KADAR BİR TAKIMLA ANLAŞMAZSA...

Sivasspor yönetimi teknik direktör adaylarını şimdiden belirlemeye başlarken bu isimlerden biri de Sergen Yalçın oldu. Daha önce de Sivasspor'u çalıştıran başarılı teknik adam, sezon sonuna kadar bir takımla anlaşmaması durumunda Yiğidoların en büyük adaylarından biri olacak.

BİR ADAY DAHA VAR

Sergen Yalçın'ın yanı sıra Sivasspor'un bir diğer adayı da İsmail Kartal. Rıza Çalımbay'ın ayrılığı sonrası Kırmızı-Beyazlı yönetim her iki teknik direktörle de resmi temaslara başlayacak.

www.aksam.com.tr