Süper Lig'de İsmail Kartal sürprizi! Fenerbahçe maddesiyle geri dönüyor

İsmail Kartal'a Süper Lig'den teklif yağıyor. Yeni sezona bir takımın başında girmek isteyen başarılı hocanın tek şartı var. İsmail Kartal anlaştığı kulüple yapacağı sözleşmeye özel Fenerbahçe maddesi koyduracak. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Vitor Pereira'dan devraldığı Fenerbahçe'de inanılmaz işler başaran İsmail Kartal, yoluna emin adımlarla ilerlemeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra birçok Süper Lig takımından teklifler alan İsmail Kartal'ın 2022-23 sezonuna bir takımın başında girmek istediği belirtiliyor.

İSMAİL KARTAL YENİDEN SAHNE ALIYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un veda konuşmasında İsmail Kartal'a kapıları açık bırakması ve "İsmail hocanın belki de çok uzun zaman geçmeden tekrar bu camia ile yolları kesişecek" ifadesini kullanması manşetleri süslemişti.

Ve Arda Güler'e resmi teklif geldi! Avrupa beklenirken Süper Lig ekibine mi gidiyor?

SÖZLEŞMESİNE ÖZEL FENERBAHÇE MADDESİ

Bu noktada İsmail Kartal'ın da anlaştığı Süper Lig ekibiyle yapacağı kontrata özel Fenerbahçe maddesi koyduracağı öğrenildi. İsmail Kartal'ın hangi takımla anlaşırsa anlaşsın sözleşmesine "Fenerbahçe teklif alırsa gider" şeklinde özel bir madde ekleteceği belirtildi.

13 Ocak 2022 tarihinde devraldığı Fenerbahçe ile 21 maça çıkan İsmail Kartal; 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak maç başına 1,95 puan ortalaması yakalayıp Fenerbahçe'nin sezonu ikinci bitirmesinde büyük katkı vermişti.

İSMAİL KARTAL'IN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Teknik direktörlük kariyerine 2000 yılında Karabükspor'da başlayan 61 yaşındaki İsmail Kartal daha sonra sırasıyla Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Rizespor, Konyaspor, Erzurumspor ve son olarak tekrar Fenerbahçe'de görev almıştı.

Kariyerinde 5 kupası bulunan İsmail Kartal bunların 4'ünü Fenerbahçe'de yardımcı antrenör, 1'ini ise teknik direktörlük görevini yürütürken kazandı.

Mesut Özil'den beklenmedik hareket! Sabah saatlerinde bunu yaptı