Süper Lig devinden yılın transfer çalımı! Leon Goretzka ile 3 yıllık anlaşma tamam

Alman devi Bayern Münih, yıldız orta sahası Leon Goretzka'ya gelen teklifleri değerlenirme kararı aldı. İki Süper Lig devi, tecrübeli oyuncunun transferi için devreye girdi. İşte Leon Goretzka transferinin detayları...

Sezonun başlamasına sayılı günler kala Süper Lig'de transfer hareketliliği sürüyor. Gelecek dönemde şampiyonluk hedefleyen Galatasaray ve Fenerbahçe, orta sahasını güçlendirmek için Bayern Münih'in yıldızı Leon Goretzka'yı gündemine aldı.

LEON GORETZKA İÇİN YEŞİL IŞIK!

Alman basınında çıkan haberlere göre; Bavyera devi, yıldız orta sahası Leon Goretzka için gelen teklifleri değerlendirmeye almaya karar verdi. Alman ekibinin, oyuncunun ikna olması durumunda bonservis bedelinde kolaylık sağlayacağı öne sürüldü. Fenerbahçe ise uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan 29 yaşındaki futbolcu için devreye girdi.

MOURINHO'NUN ÖZEL İSTEĞİ

Jose Mourinho'nun çok yönlü olması sebebiyle tecrübeli oyuncunun transfer edilmesini istediği belirtildi. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe yönetiminin, tranfer için resmi temas kurması bekleniyor. Sarı lacivertli ekip, oyuncuyu ikna etmesi durumunda 3 yıllık sözleşme teklif etmeyi planlıyor.

ALTERNATİFİ AMRABAT

Öte yandan Fenerbahçe'nin orta sahadaki diğer alternatifinin Sofyan Amrabat olduğu aktarıldı. Geçtiğimiz sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçiren Faslı orta saha için işler iyi gitmedi ve Fiorentina'ya geri döndü. Yıldız oyuncunun yıllık 5 milyon euro talep ettiği iddia ediliyor.

www.aksam.com.tr