Süper Lig devi James Rodriguez ile anlaştı! Herkes ters köşe oldu: Öyle bir şey yaptı ki...

James Rodriguez bir kez daha Süper Lig'in kıyısından döndü. 1 yıllık Katar macerasının ardından adı Galatasaray'la anılan Kolombiyalı yıldız bu kez de depreme takıldı. Süper Lig devinin James Rodriguez ile anlaştığı ancak transferin yaşanan deprem felaketi sonrası gerçekleşmediği iddia edildi. Detaylar haberimizde…

www.aksam.com.tr

Adı yıllardır Süper Lig devlerine yazılan James Rodriguez'in transferinde bomba bir gelişme ortaya çıktı. İddiaya göre James Rodriguez, Süper Lig deviyle söz kesti ancak yaşanan deprem felaketi sebebiyle transfer gerçekleşmedi.

JAMES RODRIGUEZ GALATASARAY'A DEĞİL OLIMPIAKOS'A GİTMİŞTİ

Real Madrid'in 75 milyon euro bonservis ödediği James Rodrigues, İspanyol devinden ayrıldıktan sonra Everton'ın yolunu tutmuş, buradan da Katar ekibi Al-Rayyan'a transfer olmuştu. Arap Yarımadası'nda aradığını bulamayan James Rodriguez'in adı uzun süre Galatasaray'a yazılmış ancak Kolombiyalı yıldız sürpriz bir şekilde Olimpiakos'a imza atmıştı.

ÜNLÜ MUHABİRİN İDDİASI FENERBAHÇELİLERİ HEYECANLANDIRDI

Öte yandan ünlü spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu dün akşam yaptığı açıklama Fenerbahçe'nin çok önemli bir 10 numara ile anlaştığını ancak yaşanan deprem nedeniyle transferin yattığını söyledi. Sabuncuoğlu'nun bu açıklamasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar söz konusu 10 numaranın kim olduğunu merak etmeye başladı. O ismin James Rodriguez olduğu iddia edildi.

O YILDIZIN JAMES RODRIGUEZ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Adı daha önce de Fenerbahçe'yle anılan James Rodriguez'in tıpkı Marcelo gibi Olimpiakos'ta mutsuz olduğu belirtiliyordu. Yağız Sabuncuoğlu'nun isim vermeden geçtiği 10 numaranın James Rodriguez olduğu öne sürüldü.

KOLOMBİYALI YILDIZ BİR KEZ DAHA SÜPER LİG'İN KIYISINDAN DÖNDÜ

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası James Rodriguez transferi sekteye uğrarken, Kolombiyalı yıldız yine Süper Lig'in kıyısından dönmüş oldu. 31 yaşındaki futbolcunun Olimpiakos ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

James Rodriguez, Yunanistan liginde çıktığı 17 maçta 5 gol, 5 asistlik katkı verdi.

www.aksam.com.tr