Sumudica'nın sözleşmesi bu yüzden mi feshedildi? Sumudica FIFA'ya gidiyor

Yeni Malatyaspor'un sözleşmesini feshettiği Marius Sumudica, tazminat alamadığını ve FIFA'ya gideceğini açıkladı. Sumudica ile ilgili sarsıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Sumudica'nın yanında 3 yıl tercümanlık yapmış Oğuz Erdoğmuş, Rumen hocanın futbolcularına cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. Yeni Malatyaspor'un da bu iddialardan dolayı Sumudica'nın sözleşmesini sonlandırdığı ifade ediliyor.

Aksam.com.tr

Süper Lig'de son sırada bulunan Yeni Malatyaspor, Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırdı. Sumudica ile beraber bu sezon Süper Lig'de görevine son verilen 19. teknik direktör oldu.

Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Marius Sumudica ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz." denildi.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük dönemi

"DAVA AÇACAĞIM!"

Yeni Malatyaspor'un sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıklayan Mauris Sumudica, sarı-kırmızılı takıma FIFA'da dava açacağını belirtti.

Rumen teknik adam yaptığı açıklamada, "Malatya'ya, muhteşem taraftara, oyuncularıma ve ekip arkadaşlarıma veda zamanı. Destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Zordu ama elimizden geleni yaptık. Malatya, sözleşmemi sonlandırdı. Tazminat aldığım söylentileri doğru değil. Kulüp ve benim aramdaki işlerin doğru yürümesi için FIFA'ya dava açacağım. Malatyaspor'a başarılar diliyorum. Umarım ligde kalırlar." dedi.

Cengiz Ünder yorumu Fransa'da olay oldu! "Pişman değiliz, iyi ki gitmiş"

"SUMUDICA OYUNCULARINA CİNSEL TACİZDE BULUNURDU!"

Mauris Sumudica ile ilgili bomba etkisi yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Rumen teknik adam ile Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor 'da çalışan tercüman Oğuzhan Erdoğmuş, Radyospor'da Salim Manav'ın programına konuk oldu ve Sumudica'nın futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunduğunu iddia etti.

Yaptığı açıklamada Erdoğmuş, "Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'da görev aldığı dönem Malatya camiasına saygımdan dolayı konuşmamıştım. Hatırı sayılır insanlar da araya girmişti. Şimdi rahatça konuşabilirim. Marius Sumudica futbolcularına cinsel ve sözlü tacizde bulunuyordu. Bunu isterseniz ispat da edebilirim" ifadelerini kullandı.

Sofiane Feghouli'de beklenen oldu! Tüm Galatasaraylılar bu haberi bekliyordu

YENİ MALATYASPOR BU SEBEPTEN Mİ SÖZLEŞMEYİ SONLANDIRDI?

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, Sumudica'nın sözleşmesine son vermesine neden olan durumlardan birinin de, Rumen hocanın oyuncularıyla olan ilişkisinden duyulan rahatsızlık olduğu iddia edildi.

Tercüman Oğuzhan Erdoğmuş'un açıklamalarından sonra, Yeni Malatyaspor'un bir açıklama yapıp yapmayacağı ve Mauris Sumudica'nın bu iddialara ne cevap vereceği merakla beklenmekte.

Fatih Terim'den Burak Elmas'a tarihi atak! Galatasaray'da yer yerinden oynayacak...

YENİ MALATYASPOR, FIFA'YA BU İDDİALARI GEREKÇE GÖSTEREBİLİR

Sumudica'nın FIFA'ya tazminat için başvuru yapacağını açıklamasının ardından, sarı-kırmızı takımın da bu cincel taciz iddiaları ile ilgili bir dava açabileceği konuşulmakta. Yeni Malatyaspor'un FIFA'ya feshin bir gerekçesi olarak bu iddiaları sunabileceği söylenmekte.

Konyaspor ve Beşiktaş'tan transfer kapışması: "3 milyon euroyu veren alır!"

Jean Pyerre olmayınca Giresunspor Chiqunhio'yu transfer etti

Trabzonspor, Emrehan Gedikli'yi kadrosuna kattığını açıkladı